ΑρχικήinetΗ GeForce RTX 2070 της NVIDIA έρχεται στις 17 Οκτωβρίου

Η GeForce RTX 2070 της NVIDIA έρχεται στις 17 Οκτωβρίου

Η Nvidia ανακοίνωσε στο Twitter ότι η νέα αρχιτεκτονική Turing GeForce RTX 2070 θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου και θα διατίθεται στα 499 δολάρια, ενώ η τιμή της Founders Edition θα ανέρχεται στα 599 δολάρια.

Οι νέες κάρτες GeForce RTX τροφοδοτούνται από την ολοκαίνουργια πλατφόρμα RTX και η κατασκευή τους βασίζεται στη GPU Turing.

Θεωρητικά, θα πρέπει να παρέχουν μέχρι και 6 φορές καλύτερη απόδοση συγκριτικά με τους προκάτοχους, ισχυρά βελτιωμένα γραφικά AI καθώς και τη δυνατότητα ανίχνευσης ακτινών σε πραγματικό χρόνο στα παιχνίδια.

GeForce

Η GeForce RTX 2070 Founders Edition είναι μια εργοστασιακά overclocked έκδοση της κάρτας με υψηλή τροφοδοσία, σχεδιασμένη για να αποδίδει τα μέγιστα της GPU.

Επιπλέον, η κάρτα γραφικών GeForce RTX 2070 Founders Edition της Nvidia διαθέτει ισχυρούς ανεμιστήρες για τη διατήρηση του τσιπ όσο το δυνατόν πιο δροσερού και για την ύπαρξη σιωπηλής λειτουργίας.

Οι GPU Turing της Nvidia έρχονται με τεχνολογίες σκίασης υψηλού επιπέδου, πιο αποδοτικές και ευέλικτες από ποτέ, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη μνήμη GDDR6 θα επιτρέψουν στους gamers να παίξουν οποιοδήποτε παιχνίδι με τα υψηλότερα δυνατά frame rates και τα καλύτερα γραφικά.

Η GeForce RTX 2070 διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για τις ολοκαίνουργιες τεχνικές rendering και τα οπτικά εφέ του DIRECTX 12 και καθιστά δυνατή την απόλαυση παιχνιδιών 4K με ρεαλιστικά γραφικά και με φανταστική λεπτομέρεια.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS