ΑρχικήinetΑπολαύστε την εφαρμογή Animojis της Apple σε Android συσκευές

Απολαύστε την εφαρμογή Animojis της Apple σε Android συσκευές

AnimojisΑπό την έναρξη της εφαρμογής Apple Animojis, πολλοί χρήστες Android επιθυμούν σαν τρελοί να χρησιμοποιήσουν αυτά τα αστεία τρισδιάστατα εικονίδια στα smartphone τους. Μέχρι τώρα όμως, ήταν διαθέσιμα μόνο σε ακριβές συσκευές όπως αυτές της Apple ή της Samsung.

Ωστόσο, ένας προγραμματιστής στο XDA Developer, έχει αναπτύξει ένα Nokia 6.1-based Camera port, που θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε AR Emojis στην συσκευή Android που διαθέτετε. Είτε πρόκειται για συσκευή Android 8.1 Oreo είτε για Android 9 Pie, η θύρα θα λειτουργήσει σε οποιοδήποτε μοντέλο Android.

Το Nokia 6.1 είναι η τελευταία συσκευή Android One από την HMD global. Είναι επίσης μία από τις πρώτες συσκευές της Nokia που κατέχουν τα Animojis, όπως η Apple, που είναι γνωστά ως Personas 3D. Στη συσκευή Nokia, τα Personas 3D λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως τα Samsung AR Emojis. Το Camera app χρησιμοποιεί τη δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου, για να μετατρέψει το πρόσωπό σας σε ένα 3D μοντέλο.

Το camera port, βασίζεται στη λειτουργία κάμερας του Nokia Pro. Ενώ η εφαρμογή έχει λίγα σφάλματα και είναι πολύ ασταθής έως τώρα, αξίζει να τη δοκιμάσετε αν πάντα λαχταρούσε να χρησιμοποιήσετε τα 3D εικονίδια.

Ο προγραμματιστής σημείωσε ότι το χαρακτηριστικό 3D persona του Nokia Camera app port, δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές. Ενώ λειτουργεί στο Galaxy Note 9 και το OnePlus 6, δεν μπόρεσε να λειτουργήσει στα Google Pixel 2 XL.

Εκτός από αυτό, τα panorama, live bokeh και selfie bokeh mode, δεν λειτουργούν επίσης, ενώ η λειτουργία slow-motion και Timelapse λειτουργεί μόνο σε μερικές συσκευές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS