ΑρχικήinetΤο πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei θα υποστηρίζει δίκτυο 5G

Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei θα υποστηρίζει δίκτυο 5G

δίκτυο-5GΣτη βιομηχανία των smartphone, δύο είναι οι πιο συναρπαστικές καινοτομίες που έρχονται μέσα στο 2019 – τα κινητά με αναδιπλούμενη οθόνη και το δίκτυο 5G. Και τα δύο έχουν τραβήξει την προσοχή των χρηστών smartphone με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι μία εταιρεία ετοιμάζεται να αφήσει πίσω όλους τους ανταγωνιστές της. Η Huawei, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων, επιβεβαίωσε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνό της θα είναι και το πρώτο που θα διαθέτει λειτουργία 5G.

Στο World Economic Forum, ο Πρόεδρος της Huawei Ken Hu δήλωσε: “Στο πρώτο smartphone μας που θα υποστηρίζει δίκτυο 5G, θα εισαγάγουμε μια αναδιπλούμενη οθόνη.”

Ο Hu τόνισε επίσης τις τρεις βασικές χρήσεις του 5G: ταχύτερο mobile broadband, χαμηλότερη καθυστέρηση και Internet of Things.

Η Samsung από την άλλη πλευρά, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο μοντέλο Galaxy F. Ο CEO της Samsung έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη συσκευή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αν και δεν είναι γνωστό αν η αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung θα υποστηρίζει 5G.

Πολλές εταιρείες smartphone έχουν ήδη κάνει δηλώσεις για τις επερχόμενες συσκευές τους που θα υποστηρίζουν δίκτυο 5G. Ενώ καμία δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία, όλες φαίνεται να μιλούν για το 2019 ως το έτος που θα αποκτήσουν οι συσκευές τους πρόσβαση στο 5G.

Φαίνεται πως όλα έχουν να κάνουν με το ρητό “ο πρώτος κερδίζει.” Είναι επίσης προφανές ότι ο πρώτος κατασκευαστής που θα κυκλοφορήσει μια συσκευή 5G, αναμφίβολα θα κάνει τεράστιες πωλήσεις!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS