Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Huawei θα υποστηρίζει δίκτυο 5G

δίκτυο-5GΣτη βιομηχανία των smartphone, δύο είναι οι πιο συναρπαστικές καινοτομίες που έρχονται μέσα στο 2019 – τα κινητά με αναδιπλούμενη οθόνη και το δίκτυο 5G. Και τα δύο έχουν τραβήξει την προσοχή των χρηστών smartphone με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι μία εταιρεία ετοιμάζεται να αφήσει πίσω όλους τους ανταγωνιστές της. Η Huawei, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεφώνων, επιβεβαίωσε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνό της θα είναι και το πρώτο που θα διαθέτει λειτουργία 5G.

Στο World Economic Forum, ο Πρόεδρος της Huawei Ken Hu δήλωσε: «Στο πρώτο smartphone μας που θα υποστηρίζει δίκτυο 5G, θα εισαγάγουμε μια αναδιπλούμενη οθόνη.»

Ο Hu τόνισε επίσης τις τρεις βασικές χρήσεις του 5G: ταχύτερο mobile broadband, χαμηλότερη καθυστέρηση και Internet of Things.

Η Samsung από την άλλη πλευρά, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο μοντέλο Galaxy F. Ο CEO της Samsung έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τη συσκευή μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αν και δεν είναι γνωστό αν η αναδιπλούμενη συσκευή της Samsung θα υποστηρίζει 5G.

Πολλές εταιρείες smartphone έχουν ήδη κάνει δηλώσεις για τις επερχόμενες συσκευές τους που θα υποστηρίζουν δίκτυο 5G. Ενώ καμία δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία, όλες φαίνεται να μιλούν για το 2019 ως το έτος που θα αποκτήσουν οι συσκευές τους πρόσβαση στο 5G.

Φαίνεται πως όλα έχουν να κάνουν με το ρητό «ο πρώτος κερδίζει.» Είναι επίσης προφανές ότι ο πρώτος κατασκευαστής που θα κυκλοφορήσει μια συσκευή 5G, αναμφίβολα θα κάνει τεράστιες πωλήσεις!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *