ΑρχικήinetHadoro: Μοναδικό OnePlus 6 στην τιμή των 2.700 ευρώ

Hadoro: Μοναδικό OnePlus 6 στην τιμή των 2.700 ευρώ

Το OnePlus 6 είναι η τελευταία ναυαρχίδα που έχει κυκλοφορήσει η OnePlus, το οποίο είναι εξοπλισμένο με αρκετά δυνατά χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα δεν είναι από τις ακριβότερες συσκευές που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την συγκεκριμένη έκδοση.

Η Hadoro, μια Γαλλική εταιρεία που δημιουργεί αντικείμενα πολυτελείας, ξεκίνησε να πουλάει μια αρκετά ακριβότερη έκδοση του OnePlus 6. Προσφέροντας έναν πραγματικά μοναδικό σχεδιασμό στο εξωτερικό της συσκευής, η συσκευή είναι διαθέσιμη στα 2.700 ευρώ.

Hadoro OnePlus 6

Ενώ τα χαρακτηριστικά του κινητού είναι ίδια με της κανονική συσκευής, το εξωτερικό του είναι εντελώς διαφορετικό. Πρόκειται για εάν υλικό που η Hadoro αποκαλεί “Aero Damascus Carbon”” το οποίο αποτελείται από 36 διαφορετικές στρώσεις ανθρακονήματος καθώς και ειδικό αλουμίνιο που χρησιμοποιείται σε αεροπλάνα. Συνδυάζοντας αυτά τα 2 υλικά βγαίνει ένα κυριολεκτικά μοναδικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος που «δένουν» μεταξύ τους τα υλικά είναι μοναδικός.

Το εσωτερικό ωστόσο παραμένει ίδιο, με τον ίδιο επεξεργαστή, κάμερα και οθόνη. Το fingerprint scanner, το headphone jack και η θύρα usb-c υπάρχουν στο ίδιο σημείο.

Η Hadoro όμως πρόσθεσε μια ακόμα πινελιά. Στο πίσω μέρος της συσκευής, το Logo της OnePlus φωτίζεται, καθώς έχει εφαρμοστεί ένα led panel κάτω από το αντιχαρακτικό γυαλί.

Ως αποτέλεσμα, το πάχος αυτής της μοναδικής συσκευής είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από την κανονική συσκευή, για να μην αναφέρουμε το πόσες φορές πιο ακριβή είναι. Αλλά ποιος ενδιαφέρεται για ασήμαντα πράγματα όπως η τιμή όταν ένα κινητό μπορεί να είναι τόσο διαφορετικό από τα συνηθισμένα? Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι δύσκολο (ή απίθανο) να βρεθούν δυο ίδιες τέτοιες συσκευές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS