Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Νέα έκδοση firmware για τα Surface Book διαθέσιμη για download

Η Microsoft έχει αναπτύξει ένα νέο firmware και drivers πακέτο για τις Surface Book συσκευές της, δηλαδή την έκδοση του Αυγούστου 2018, η οποία περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές που βελτιώνουν τη συνολική ασφάλεια, τη σταθερότητα και την απόδοση των γραφικών.

Οι νέες εκδόσεις βελτιώνουν την σταθερότητα μέσω της αναβάθμισης των Intel Camera, Graphics, Display Audio, HIDClass, SST, Serial IO, ME, CSI2 και Signal Processor 2500 drivers, Surface ME Firmware καθώς και Microsoft Camera και  Control Logic files.

Η τρέχουσα ενημέρωση βελτιώνει επίσης την απόδοση των γραφικών μέσω του πακέτου γραφικών NVIDIA 23.21.13.9140 και βελτιώνει την ασφάλεια του συστήματος μέσω του 91.2289.769.0 Surface UEFI Firmware (περιλαμβάνει επίσης τα Microsoft Security Advisory 180012 και 180013).

Surface

Όσον αφορά την εγκατάσταση, αποθηκεύστε το αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε στο Surface, εγκαταστήστε όλα τα drivers προγράμματα που περιλαμβάνονται και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για μια πλήρη και επιτυχημένη εγκατάσταση.

Ακόμα, μην ξεχνάτε ότι αυτό το πακέτο είναι συμβατό μόνο με την πλατφόρμα Windows 10 της Microsoft. Επίσης, μετά την εφαρμογή της παρούσας έκδοσης, καλό θα ήταν να κάνετε επανεκκίνηση στο tablet σας (αν δεν το ζητήσετε αυτόματα), για να διασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σωστά.

Με βάση όσα προαναφέραμε, μπορείτε να κατεβάσετε το Microsoft Surface Book Firmware Αυγούστου 2018 και να ακολουθήσετε όλα τα απαιτούμενα βήματα για μια άμεση εγκατάσταση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *