ΑρχικήinetΝέα έκδοση firmware για τα Surface Book διαθέσιμη για download

Νέα έκδοση firmware για τα Surface Book διαθέσιμη για download

Η Microsoft έχει αναπτύξει ένα νέο firmware και drivers πακέτο για τις Surface Book συσκευές της, δηλαδή την έκδοση του Αυγούστου 2018, η οποία περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές που βελτιώνουν τη συνολική ασφάλεια, τη σταθερότητα και την απόδοση των γραφικών.

Οι νέες εκδόσεις βελτιώνουν την σταθερότητα μέσω της αναβάθμισης των Intel Camera, Graphics, Display Audio, HIDClass, SST, Serial IO, ME, CSI2 και Signal Processor 2500 drivers, Surface ME Firmware καθώς και Microsoft Camera και  Control Logic files.

Η τρέχουσα ενημέρωση βελτιώνει επίσης την απόδοση των γραφικών μέσω του πακέτου γραφικών NVIDIA 23.21.13.9140 και βελτιώνει την ασφάλεια του συστήματος μέσω του 91.2289.769.0 Surface UEFI Firmware (περιλαμβάνει επίσης τα Microsoft Security Advisory 180012 και 180013).

Surface

Όσον αφορά την εγκατάσταση, αποθηκεύστε το αρχείο που μπορείτε να κατεβάσετε στο Surface, εγκαταστήστε όλα τα drivers προγράμματα που περιλαμβάνονται και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για μια πλήρη και επιτυχημένη εγκατάσταση.

Ακόμα, μην ξεχνάτε ότι αυτό το πακέτο είναι συμβατό μόνο με την πλατφόρμα Windows 10 της Microsoft. Επίσης, μετά την εφαρμογή της παρούσας έκδοσης, καλό θα ήταν να κάνετε επανεκκίνηση στο tablet σας (αν δεν το ζητήσετε αυτόματα), για να διασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σωστά.

Με βάση όσα προαναφέραμε, μπορείτε να κατεβάσετε το Microsoft Surface Book Firmware Αυγούστου 2018 και να ακολουθήσετε όλα τα απαιτούμενα βήματα για μια άμεση εγκατάσταση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS