Apple: Τα security updates σας προστατεύουν από IDN homograph attacks
infosec

Apple: Τα security updates σας προστατεύουν από IDN homograph attacks

Πόσο συχνά αναβαθμίζετε τις Apple συσκευές σας; Σε περίπτωση που αμελείτε τις αναβαθμίσεις, ανατρέξτε τώρα στο κινητό σας και κάντε άμεσα...
Read More
infosec

Instagram: Bάζει τέλος στα third-apps και τους ψεύτικους followers

Στον κόσμο του Instagram, οι δημοφιλείς σε όλους «influencers» δεν κρύβουν πλέον, πως αγοράζουν τους ακόλουθους, τα likes και τα...
Read More
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft αφαιρεί από το Skype τη Highlight λειτουργία

Η Microsoft αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία Highlight του Skype, μια επιλογή που πρόσθεσε η εταιρεία σε μια προσπάθεια να δώσει στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της μια πιο κοινωνική πινελιά.

Περισσότερο ως ανταγωνιστής στα Snapchat Stories, τα Skype Highlights δεν εντυπωσίασαν, και παρόλο που η Microsoft λέει ότι ότι ο λόγος παύσης είναι η απλοποίηση της χρήσης της εφαρμογής, ο λόγος πολύ πιθανό να είναι το μικρό userbase.

Σε ανακοίνωση αυτής της εβδομάδας, η Microsoft εξηγεί ότι τα Highlights θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά θα σταματήσουν για πάντα.

“ Ακούσαμε τα σχόλια σας και κάναμε ένα βήμα για να απλοποιήσουμε το Skype. Με αυτή την προσέγγιση θα δείτε ότι καταργήσαμε την λειτουργία Highlights. Τώρα έχουμε εστιάσει στα Chats, Calls και Contacts, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση σας στο Skype. Τα Highlights που είχατε post-άρει θα είναι διαθέσιμα για προβολή ή λήψη έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω των ρυθμίσεων «, ανέφερε η εταιρεία.

Η Microsoft λέει ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται για τη βελτίωση του Skype όχι μόνο αφαιρώντας άχρηστα χαρακτηριστικά, αλλά και προσθέτοντας καινούρια, έτσι ώστε οι τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής να φέρουν αρκετές βελτιώσεις σε αυτό το θέμα.

Για παράδειγμα η Microsoft επανασχέδιασε τον τρόπο προσθήκης μιας αντίδρασης σε ένα μήνυμα. Η εταιρεία λέει ότι μια νέα εμπειρία μηνυμάτων εξελίσσεται για όλους τους  χρήστες παγκοσμίως.

Η Microsoft εργάστηκε σκληρά για να κάνει το Skype μια ευρύτερα χρησιμοποιούμενη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων όχι μόνο στο desktop αλλά και στο κινητό, με το Android και το iOS να αναβαθμίζουν σε νέες αλλαγές με τις αντιδράσεις της κοινότητας να είναι μικτές.

Το makeover, ωστόσο, συνεχίζεται με κάθε νέα ενημέρωση και η Microsoft υπόσχεται ότι «ακούει και αναλαμβάνει δράση» κάθε φορά που κυκλοφορεί νέα έκδοση. Τα Highlights είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η εταιρεία μας ακούει!

Skype

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *