Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft αφαιρεί από το Skype τη Highlight λειτουργία

Η Microsoft αποφάσισε να σταματήσει τη λειτουργία Highlight του Skype, μια επιλογή που πρόσθεσε η εταιρεία σε μια προσπάθεια να δώσει στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων της μια πιο κοινωνική πινελιά.

Περισσότερο ως ανταγωνιστής στα Snapchat Stories, τα Skype Highlights δεν εντυπωσίασαν, και παρόλο που η Microsoft λέει ότι ότι ο λόγος παύσης είναι η απλοποίηση της χρήσης της εφαρμογής, ο λόγος πολύ πιθανό να είναι το μικρό userbase.

Σε ανακοίνωση αυτής της εβδομάδας, η Microsoft εξηγεί ότι τα Highlights θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και μετά θα σταματήσουν για πάντα.

“ Ακούσαμε τα σχόλια σας και κάναμε ένα βήμα για να απλοποιήσουμε το Skype. Με αυτή την προσέγγιση θα δείτε ότι καταργήσαμε την λειτουργία Highlights. Τώρα έχουμε εστιάσει στα Chats, Calls και Contacts, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση σας στο Skype. Τα Highlights που είχατε post-άρει θα είναι διαθέσιμα για προβολή ή λήψη έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 μέσω των ρυθμίσεων «, ανέφερε η εταιρεία.

Η Microsoft λέει ότι αυτή τη στιγμή εργάζεται για τη βελτίωση του Skype όχι μόνο αφαιρώντας άχρηστα χαρακτηριστικά, αλλά και προσθέτοντας καινούρια, έτσι ώστε οι τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής να φέρουν αρκετές βελτιώσεις σε αυτό το θέμα.

Για παράδειγμα η Microsoft επανασχέδιασε τον τρόπο προσθήκης μιας αντίδρασης σε ένα μήνυμα. Η εταιρεία λέει ότι μια νέα εμπειρία μηνυμάτων εξελίσσεται για όλους τους  χρήστες παγκοσμίως.

Η Microsoft εργάστηκε σκληρά για να κάνει το Skype μια ευρύτερα χρησιμοποιούμενη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων όχι μόνο στο desktop αλλά και στο κινητό, με το Android και το iOS να αναβαθμίζουν σε νέες αλλαγές με τις αντιδράσεις της κοινότητας να είναι μικτές.

Το makeover, ωστόσο, συνεχίζεται με κάθε νέα ενημέρωση και η Microsoft υπόσχεται ότι «ακούει και αναλαμβάνει δράση» κάθε φορά που κυκλοφορεί νέα έκδοση. Τα Highlights είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η εταιρεία μας ακούει!

Skype

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *