ΑρχικήinetSmartphone στα πρόθυρα έκρηξης κατά την διάρκεια αεροπορικής πτήσης!

Smartphone στα πρόθυρα έκρηξης κατά την διάρκεια αεροπορικής πτήσης!

Μετά το φιάσκο του Samsung Galaxy Note 7, το φαινόμενο ανάφλεξης ενός smartphone έχει αρχίσει να μην μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Να όμως και ένα περιστατικό που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Πόσο τρομακτική μπορεί να γίνει μια στιγμή αν ξαφνικά βρίσκεσαι στο αεροπλάνο και ένα smartphone αρχίζει να βγάζει καπνούς;

Ρωτήστε καλύτερα τους επιβάτες της Korean Air όταν την Κυριακή κατά τη διάρκεια της πτήσης Incheon – Guam ένα smartphone, του οποίου η εταιρεία και το μοντέλο δεν αποκαλύφθηκαν, άρχισε να γεμίζει τον χώρο με καπνούς.

Το προσωπικό αντιλήφθηκε άμεσα τον καπνό και έσπευσε με τέσσερις πυροσβεστήρες να σταματήσει το ξέσπασμα της φωτιάς. Ευτυχώς, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια, χωρίς ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Smartphone

Το τηλέφωνο μπορεί να μην προκάλεσε κάποια ζημιά αλλά ήταν υπεύθυνο για μια καθυστέρηση 15 ωρών που έπληξε την επόμενη πτήση.

Αν και, όπως προαναφέραμε, δεν δόθηκαν στοιχεία σχετικά με την συσκευή ένας υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για κάποιο Samsung Galaxy Note 7, η κυκλοφορία του οποίου ανακλήθηκε στα τέλη του 2016 λόγω του σκανδάλου.

Πληροφοριακά, η κατοχή ενός Note 7 κατά την διάρκεια των πτήσεων έχει απαγορευτεί ενώ η ίδια η Samsung προσπάθησε να τραβήξει όλες τις συσκευές από την αγορά, αν και ορισμένες μονάδες εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS