Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα
infosec

Εφαρμογές Android που πρέπει να απεγκαταστήσετε άμεσα

Το Google Play Store, δυστυχώς φιλοξενεί πολλές εφαρμογές adware και clickfraud για συσκευές Android. Μια πρόσφατη έρευνα έριξε φως σε...
Read More
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
Latest Posts

Ο browser του iPhone ενημερώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft συνεχίζει να εργάζεται για περαιτέρω βελτιώσεις για τον browser Edge σε πλατφόρμες που δεν ανήκουν στα Windows και το iOS φαίνεται να είναι το επόμενο στην σειρά που θα λάβει μια σειρά βελτιώσεων.

Σήμερα, η γιγαντιαία εταιρεία λογισμικού δημοσίευσε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Edge σε iOS, με ορισμένες από τις λειτουργίες να είναι ήδη διαθέσιμες στην έκδοση Android, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει και αποκλειστικά εργαλεία.

Πρώτα απ΄όλα αυτή η νέα έκδοση beta της Microsoft Edge για iOS εισάγει έξυπνη οπτική αναζήτηση. Αυτή η λειτουργία αποτελεί ήδη μέρος του προγράμματος περιήγησης Android που προσφέρει η Microsoft και επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση στον ιστό χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία. Αυτό λειτουργεί εκπληκτικά καλά για landmarks, καθώς η Edge μπορεί να ανακτήσει λεπτομέρειες για μια συγκεκριμένη τοποθεσία απλά τραβώντας μια φωτογραφία με το τηλέφωνό σας.

Αυτή η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στο Microsoft Launcher και τροφοδοτείται από το Bing, αν και στην περίπτωση αυτή η αναζήτηση πρέπει να γίνει από τη γραμμή αναζήτησης κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο της κάμερας. Η ευφυής οπτική αναζήτηση υποστηρίζει επίσης επαφές και αναζήτηση φωτογραφιών παρόμοιων με αυτές που χρησιμοποιήσατε για την αναζήτηση.

Επιπλέον, αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει υποστήριξη για «paste and go» και «paste and search» στην adress bar. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να αντιγράψετε μια λέξη ή μια φράση από διαφορετικό μέρος και στη συνέχεια να την επικολλήσετε στην address bar για να φορτώσετε αυτόματα ένα website ή να κάνετε μια αναζήτηση.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό σε desktop και είναι ήδη διαθέσιμο σε άλλα προγράμματα περιήγησης για κινητά και είναι σίγουρα μια χρήσιμη προσθήκη για τους χρήστες Edge. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Android.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι λειτουργίες εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της κατασκευής beta της Microsoft Edge για iOS και η εταιρεία θα πρέπει να τις παρουσιάσει σε όλους τους άλλους στο άμεσο μέλλον, ανάλογα με το πόσο γρήγορα προχωρά η διαδικασία των δοκιμών.

browser

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *