Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

H συσκευή Surface της Microsoft, Andromeda υπό επανεξέταση

Η συσκευή Surface της Microsoft, γνωστή και ως Andromeda ή ως Surface Phone, αναμένεται να λανσαριστεί φέτος με ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται Andromeda επίσης.

Αλλά σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το έργο μεταφέρθηκε στο 2019, επειδή το λογισμικό για την τροφοδοσία της συσκευής δεν είναι έτοιμο. Οι νέες πληροφορίες που δημοσίευσε ο Tom Warren του The Verge σήμερα αποκαλύπτουν ότι η Andromeda έχει καθυστερήσει λόγω της τρέχουσας κατάστασης του οικοσυστήματος εφαρμογής στο οποίο βασίζεται η συσκευή για να απευθυνθεί στους αγοραστές.

«Το όλο έργο βρίσκεται υπό εξέταση γιατί δεν υπάρχει κανένα οικοσύστημα εφαρμογής για να το υποστηρίξει», αναφέρει ένα tweet που δημοσιεύτηκε νωρίτερα σήμερα και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η πλευρά του λογισμικού του έργου είναι υπεύθυνη για το ότι η Andromeda δεν λανσάρεται τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια πιθανότητα οι συσκευές τύπου Andromeda να λανσαριστούν αργότερα αυτό το έτος, μόνο αν τροφοδοτούνται από τα Windows 10.

Η Andromeda υποτίθεται θα έρθει με διπλή οθόνη που υποστηρίζει πολλούς τύπους παραγόντων, όπως tablet, laptop και digital notebook. Όλα θα τροφοδοτηθούν από τον προσανατολισμό της οθόνης, ενώ η Microsoft δεν σχεδιάζει να διαθέσει την συσκευή ως τηλέφωνο, όπως ελπίζουν πολλοί, αλλά ως πρωτοπόρο μιας νέας κατηγορίας προϊόντων.

Αυτή είναι μια προσέγγιση που η Microsoft έχει χρησιμοποιήσει και για άλλα Surface μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού Surface RT που βοήθησε την εταιρεία να εισέλθει στον κόσμο των συσκευών 2 σε 1.

Η Andromeda θα μπορούσε να έρθει την άνοιξη του 2019 όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση των Windows 10 Redstone 6, αν και είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αποκόψει ολόκληρο το έργο ανά πάσα στιγμή χωρίς να να το γνωρίζει κανένας.

Andromeda

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *