ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κάνει update στο OneDrive για iPhone

Η Microsoft κάνει update στο OneDrive για iPhone

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα σειρά ενημερώσεων στο Onedrive για iOS που παρέχει εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

Με αυτήν την τελευταία κυκλοφορία, το OneDrive για iOS φτάνει στην έκδοση 10.22, αν και οι δύο τελευταίες κυκλοφορίες είναι εκείνες που φέρνουν ουσιαστικές βελτιώσεις στην εφαρμογή.

Πρώτα απ ‘όλα, η έκδοση 10.21, η οποία κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου, έρχεται με βελτιώσεις της εμπειρίας drag and drop. Η Microsoft έχει συμπεριλάβει βελτιώσεις για να αποτρέψει τυχαίες ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης αρχείων αποθηκευμένων στο cloud προσθέτοντας μια επιβεβαίωση για να σας επιτρέψει να επιλέξετε αν θέλετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ή όχι.

«Μας αρέσει να διευκολύνουμε τα πράγματα. Δυστυχώς, είναι πάρα πολύ εύκολο να μετακινήσετε τυχαία αντικείμενα με drag and drop. Έχουμε προσθέσει μια επιβεβαίωση στις γρήγορες κινήσεις με drag and drop για να γίνει πιο δύσκολο να μετακινήσετε αντικείμενα κατά λάθος», εξηγεί η Microsoft.

Στη συνέχεια, υπάρχει έκδοση 10.22, η οποία κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ώρες και η οποία έρχεται με μια σημαντική βελτίωση για τους χρήστες που φορτώνουν αρχεία στο cloud σε τακτική βάση.

Η ειδοποίηση προόδου uploading του OneDrive που εμφανίζεται στην οθόνη μέσα στην εφαρμογή μετακινείται μερικές φορές γύρω από την οθόνη και όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν ήταν ένα χαρακτηριστικό, αλλά ένα σφάλμα που η Microsoft διόρθωσε σε αυτή την τελευταία έκδοση.

“Μερικές φορές η πρόοδος του uploading μετακινείται στο κάτω μέρος της οθόνης στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό ήταν ενοχλητικό και έχει διορθωθεί”, ανέφερε η εταιρεία.

Η νέα ενημέρωση του OneDrive μπορεί να κατέβει από το App Store χρησιμοποιώντας αυτόν το link. Περαιτέρω βελτιώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Microsoft παραδίδει νέα χαρακτηριστικά για το OneDrive του iOS κάθε επτά ημέρες. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία μια ευπρόσδεκτη προσέγγιση, δεδομένης της εστίασης της Microsoft στις εφαρμογές iOS και Android, καθώς η εταιρεία θέλει να μπορούν οι χρήστες να συνδεθούν με τις υπηρεσίες της ανεξάρτητα από την κινητή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν.

Microsoft

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS