Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809
infosec

Τι νέο υπάρχει στην ενημέρωση KB4471332 των Windows 10 1809

Η Microsoft διαθέτει μία ακόμα ενημέρωση για τα Windows 10 1809 (Οκτωβρίου 2018) και αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που...
Read More
infosec

Hacker εισέβαλε στο DNS του Linux.org!

Hacker κατάφερε να εισβάλλει στο DNS του Linux.org και να κατευθύνει το domain σε άλλο server με αποτέλεσμα να εμφανίζεται...
Read More
infosec

Το Google Plus τερματίζεται νωρίτερα, μετά από νέο σφάλμα που εκθέτει δεδομένα χρηστών

Εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή της ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Google Plus, η Google λέει ότι θα επιταχύνει αρκετά...
Read More
infosec

Google+: Νέο data bug επηρέασε 52,5 εκατομμύρια χρήστες!

Το Google+, η social media πλατφόρμα της Google, υπέστη τη δεύτερη παραβίαση δεδομένων μέσα σε τρεις μήνες και ως αποτέλεσμα θα καταργηθεί πλήρως...
Read More
infosec

Phase change memory: Βιολογικός ιός σε υπερυπολογιστές

Επιστήμονες ανακάλυψαν έναν πρωτοποριακό τρόπο να κάνουν τους υπολογιστές πιο γρήγορους με έναν ιό διαφορετικό από αυτούς που έχουμε συνηθίσει,...
Read More
Latest Posts

Η Microsoft κάνει update στο OneDrive για iPhone

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα σειρά ενημερώσεων στο Onedrive για iOS που παρέχει εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud.

Με αυτήν την τελευταία κυκλοφορία, το OneDrive για iOS φτάνει στην έκδοση 10.22, αν και οι δύο τελευταίες κυκλοφορίες είναι εκείνες που φέρνουν ουσιαστικές βελτιώσεις στην εφαρμογή.

Πρώτα απ ‘όλα, η έκδοση 10.21, η οποία κυκλοφόρησε στις 29 Ιουνίου, έρχεται με βελτιώσεις της εμπειρίας drag and drop. Η Microsoft έχει συμπεριλάβει βελτιώσεις για να αποτρέψει τυχαίες ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης αρχείων αποθηκευμένων στο cloud προσθέτοντας μια επιβεβαίωση για να σας επιτρέψει να επιλέξετε αν θέλετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ή όχι.

«Μας αρέσει να διευκολύνουμε τα πράγματα. Δυστυχώς, είναι πάρα πολύ εύκολο να μετακινήσετε τυχαία αντικείμενα με drag and drop. Έχουμε προσθέσει μια επιβεβαίωση στις γρήγορες κινήσεις με drag and drop για να γίνει πιο δύσκολο να μετακινήσετε αντικείμενα κατά λάθος», εξηγεί η Microsoft.

Στη συνέχεια, υπάρχει έκδοση 10.22, η οποία κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες ώρες και η οποία έρχεται με μια σημαντική βελτίωση για τους χρήστες που φορτώνουν αρχεία στο cloud σε τακτική βάση.

Η ειδοποίηση προόδου uploading του OneDrive που εμφανίζεται στην οθόνη μέσα στην εφαρμογή μετακινείται μερικές φορές γύρω από την οθόνη και όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν ήταν ένα χαρακτηριστικό, αλλά ένα σφάλμα που η Microsoft διόρθωσε σε αυτή την τελευταία έκδοση.

«Μερικές φορές η πρόοδος του uploading μετακινείται στο κάτω μέρος της οθόνης στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό ήταν ενοχλητικό και έχει διορθωθεί», ανέφερε η εταιρεία.

Η νέα ενημέρωση του OneDrive μπορεί να κατέβει από το App Store χρησιμοποιώντας αυτόν το link. Περαιτέρω βελτιώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, καθώς η Microsoft παραδίδει νέα χαρακτηριστικά για το OneDrive του iOS κάθε επτά ημέρες. Αυτό είναι χωρίς αμφιβολία μια ευπρόσδεκτη προσέγγιση, δεδομένης της εστίασης της Microsoft στις εφαρμογές iOS και Android, καθώς η εταιρεία θέλει να μπορούν οι χρήστες να συνδεθούν με τις υπηρεσίες της ανεξάρτητα από την κινητή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν.

Microsoft

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *