ΑρχικήinetΗ Google κυκλοφορεί επισήμως το Android P Beta 3 / DP4

Η Google κυκλοφορεί επισήμως το Android P Beta 3 / DP4

betaΠερίπου ένα μήνα πριν, η Google κυκλοφόρησε τη δεύτερη δημόσια beta έκδοση για το Android P και τώρα ξεκίνησε την τρίτη. Αρχής γενομένης από χθες, το Android P Beta 3 είναι τώρα διαθέσιμο για προγραμματιστές και για όσους είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν την τελευταία έκδοση.

Ο Dave Burke, αντιπρόεδρος Engineering στη Google, δήλωσε ότι το Developer Preview 4 υποτίθεται πως θα έχει την “σχεδόν τελική” εμφάνιση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Το Android P Beta 3 προσφέρει βελτιστοποιήσεις για σταθερότητα, τελευταίες διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις ασφαλείας για τον Ιούλιο του 2018, μαζί με άλλες λειτουργίες, όπως ένα χειροκίνητο dark theme switch, νέα εικονίδια και πρόσθετα animations.

Αυτή η προσέγγιση  του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος είναι ζωτικής σημασίας για τους προγραμματιστές, καθώς οι συμπεριφορές του συστήματος και τα API έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Έτσι τώρα μπορούν να ξεκινήσουν την κατασκευή και τη δοκιμή των εφαρμογών τους για το νέο λογισμικό.

Τα εργαλεία συστήματος, όπως η υποστήριξη πολλαπλών φωτογραφικών μηχανών, οι βελτιωμένες ειδοποιήσεις, το ImageDecoder, το TextClassifier και άλλα, είναι πλέον διαθέσιμα για προγραμματιστές.

Σε περίπτωση που είστε προγραμματιστής ή απλώς θέλετε να δοκιμάσετε το νέο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να λάβετε το Android P Beta 3 μέσω της Google. Εάν εκτελείτε ήδη τη δεύτερη beta έκδοση σε συσκευή Pixel, θα λάβετε αυτόματα την ενημέρωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS