ΑρχικήsecurityΕπιβεβαιώνεται νέα συσκευή Surface σε ένα email που διέρρευσε

Επιβεβαιώνεται νέα συσκευή Surface σε ένα email που διέρρευσε

Το εξαιρετικά αναμενόμενο έργο της Microsoft που ονομάζεται Andromeda (και αναφέρεται από πολλούς ως Surface Phone) θα κυκλοφορήσει με τη μορφή “συσκευής τσέπης”, σύμφωνα με τα εσωτερικά email και τα έγγραφα που διέρρευσαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Παρόλο που δεν έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά συγκεκριμένες πληροφορίες, μια αναφορά από το The Verge δείχνει ότι αυτή η νέα Surface συσκευή θα διαθέτει σχεδιασμό διπλής οθόνης που θα επιτρέπει πολλούς παράγοντες μορφοποίησης, ενώ η Microsoft προσπαθεί να μειώσει το χάσμα μεταξύ των smartphone και των υπολογιστών.

“ Είναι μια νέα συσκευή τσέπης που συνδυάζει καινοτόμες εμπειρίες hardware και software για να δημιουργήσει μια πραγματικά προσωπική και ευπροσάρμοστη εμπειρία στο computing”, αναφέρει η Microsoft στα email που διέρρευσαν.

Ο σκοπός αυτού του έργου είναι ο ίδιος όπως στην περίπτωση άλλων μοντέλων Surface: για να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία προϊόντων που θα αγκαλιαστεί τελικά και από τους συνεργάτες της Microsoft.

Η αναφερθείσα πηγή δείχνει ότι ο υπάρχων σχεδιασμός αυτής της νέας συσκευής τσέπης φαίνεται να μοιάζει πολύ με την ιδέα που δημοσίευσε τον περασμένο Δεκέμβριο ο David Breyer και φαντάζεται αρκετούς παράγοντες που τροφοδοτούνται από το εν λόγω καινοτόμο σχέδιο. Ανάλογα με τον προσανατολισμό των δύο οθονών, η Andromeda θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργία tablet, λειτουργία tent, και ακόμη και ως φορητός υπολογιστής, αν η μια οθόνη μετατραπεί ως πληκτρολόγιο.

Η Microsoft πειραματίζεται επί του παρόντος με επεξεργαστές ARM, αλλά δεν έχει ληφθεί απόφαση προς το παρόν, οπότε η γιγαντιαία εταιρεία  δεν έχει επιλέξει ακόμη μεταξύ της Intel και της Qualcomm για αυτό το έργο.

Η νέα συσκευή Surface λογικά θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο η Microsoft δεν μοιράζεται καμία συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Η εταιρεία, ωστόσο, θα μπορούσε να αποσύρει το έργο ήσυχα οποιαδήποτε στιγμή, αν δεν προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί.

Αν η Andromeda λανσαριστεί, η Microsoft θα ήθελε να την χρησιμοποιήσει ως πρωτοπόρο αυτής της νέας κατηγορίας, επιτρέποντας έτσι στους συνεργάτες να κατασκευάσουν παρόμοιες συσκευές βασισμένες στον ίδιο σχεδιασμό.

Surface

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS