ΑρχικήinetΗ Microsoft καταργεί την Τεχνική Υποστήριξη για Windows 7, 8.1, IE10

Η Microsoft καταργεί την Τεχνική Υποστήριξη για Windows 7, 8.1, IE10

WindowsΗ Microsoft, προσπαθεί με κάθε νέα της ενέργεια να μας υπενθυμίσει ότι ήρθε ίσως ο καιρός να αναβαθμίσουμε τις συσκευές μας στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος: τα Windows 10. Για τους χρήστες παλαιότερων εκδόσεων όπως τα Windows 7, το Microsoft Answers είναι ένα επίσημο μέρος όπου μπορούν να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Η πιο πρόσφατη κίνηση της Microsoft, ήταν η ανακοίνωση ότι η ομάδα που συμμετέχει ενεργά στο Microsoft Answers δεν θα παρέχει πλέον υποστήριξη και βοήθεια για τα ακόλουθα προϊόντα στα διάφορα φόρουμ, ξεκινώντας από τον επόμενο μήνα.

  • Windows 7, 8.1, 8.1 RT
  • Microsoft Security Essentials
  • Internet Explorer 10
  • Office 2010, 2013
  • Surface Pro, Surface Pro 2, Surface RT, Surface 2
  • Microsoft Band – αυτή η ενότητα θα κλειδωθεί. Οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο Band 2.
  • Φόρουμ για φορητές συσκευές – Η υποστήριξη της Microsoft θα συνεχιστεί στο “Other Windows mobile devices”
  • Zune – αυτή η ενότητα θα κλειδωθεί, αλλά θα παραμείνει διαθέσιμη για περιήγηση

Τόσο τα Windows 7 όσο και τα 8.1 είναι ήδη εκτός mainstream υποστήριξης και δεν παίρνουν ενημερώσεις χαρακτηριστικών. Τώρα, για τους χρήστες των Windows 7, το μόνο που έχει απομείνει είναι σχεδόν ενάμισι έτος εκτεταμένης υποστήριξης για τις ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα ασφαλείας, που θα λήξουν στις 14 Ιανουαρίου 2020. Για τα Windows 8.1, η εκτεταμένη υποστήριξη θα τερματιστεί στις 10 Ιανουαρίου 2023.

Ωστόσο, δεν ήρθε το τέλος αυτών των φόρουμ. Τα φόρουμ υποστήριξης θα εξακολουθήσουν να υφίστανται και θα υπόκεινται σε συνεχή παρακολούθηση από πράκτορες της Microsoft. Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν “προληπτικές αναθεωρήσεις, παρακολούθηση, απάντηση ή επισήμανση ερωτήσεων”, δήλωσε η Microsoft.

Οι άνθρωποι μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματά τους παίρνοντας απαντήσεις από άλλους χρήστες. Επίσης, υπάρχει πάντα η επιλογή για υποστήριξη επι πληρωμή από τη Microsoft μέχρι να λήξει η εκτεταμένη υποστήριξη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS