ΑρχικήinetΤο Microsoft Store αποκτά το "Install On My Devices"

Το Microsoft Store αποκτά το “Install On My Devices”

MicrosoftΣύμφωνα με το Bleeping Computer, η Microsoft εργάζεται σε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν από απόσταση τις εφαρμογές του Store σε διαφορετικές συσκευές. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στο web version του Store.

Όταν επισκέπτεστε τη σελίδα μιας εφαρμογής που είναι εγκατεστημένη σε τουλάχιστον μία από τις συσκευές σας, εμφανίζεται μια επιλογή με τίτλο “Εγκατάσταση στις συσκευές μου”. Αφού κάνετε κλικ σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα των άλλων Windows 10 συσκευών σας που είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο λογαριασμό.

Σύμφωνα με το Bleeping Computer, χρειάζονται περίπου 15 λεπτά για να γίνει αυτόματη εγκατάσταση στη συσκευή προορισμού μετά το κλικ στην επιλογή “Εγκατάσταση τώρα”. Φαίνεται αρκετά αργή σε σύγκριση με το Google Play, το οποίο προσφέρει μια παρόμοια δυνατότητα για την εγκατάσταση εφαρμογών σε συσκευές Android. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα είναι υπο επεξεργασία.

Επίσης, στην περίπτωση της Microsoft, η λειτουργία δεν είναι εντελώς νέα. Ξεκίνησε αρχικά για το Windows Phone στο παρελθόν.

Δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία απομακρυσμένης εγκατάστασης. Αλλά θα είναι χρήσιμο για τους χρήστες που έχουν πολλές συσκευές Windows 10. Ή αν λειτουργούσε σε προγράμματα περιήγησης ιστού σε συσκευές Android και iOS, θα μπορούσε κανείς να εγκαταστήσει εφαρμογές από οπουδήποτε, σε υπολογιστές Windows 10 που βρίσκονται για παράδειγμα στο σπίτι.

Το χαρακτηριστικό προστέθηκε στις 6 Ιουνίου 2018 για δοκιμή. Δεδομένων των συνεχών προσπαθειών της Microsoft για τη βελτίωση της εμπειρίας μεταξύ συσκευών, θα μπορούσαμε να περιμένουμε σύντομα την εγκατάσταση της απομακρυσμένης εφαρμογής για όλους τους χρήστες των Windows.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS