ΑρχικήinetΤο Apple iTunes για Windows 10 ήρθε στο Microsoft Store

Το Apple iTunes για Windows 10 ήρθε στο Microsoft Store

MicrosoftΕάν είστε φαν της Apple και διαθέτετε ένα Windows 10 PC, έχετε έναν σημαντικό λόγο να επισκεφθείτε το Microsoft Store.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο αναμονής, η Apple έφερε τελικά το λογισμικό iTunes στο Microsoft Store, που επιτρέπει στους ανθρώπους να παρακολουθούν ταινίες, να ακούνε τραγούδια και podcasts και να συγχρονίζουν τα iDevices στα Windows. Αν και αναμέναμε το λογισμικό μέσα στο 2017, είναι στη διάθεση μας σχεδόν ένα χρόνο αργότερα.

Η νέα εφαρμογή iTunes για Windows 10 δεν διαφέρει από την desktop έκδοση. Διατίθεται μέσω του Desktop Bridge – έναν τρόπο διαμόρφωσης των εφαρμογών για υπολογιστές ώστε να είναι συμβατές με το Microsoft Store. Η προσπάθεια αυτή μοιάζει ξεπερασμένη, τη στιγμή που η Microsoft είναι απασχολημένη στο να γεμίζει το κατάστημά της με σύγχρονες εφαρμογές UWP και Progressive Web Apps.

Κατά τα άλλα, όλα γίνονται με τον ίδιο τρόπο. Η μόνη αλλαγή παρατηρείται στη διαδικασία ενημέρωσης που θα γίνεται πλέον μέσω του Microsoft Store, ακριβώς όπως συμβαίνει και για άλλες εφαρμογές.

Το iTunes δεν έχει αφήσει πίσω του την “αργή” φύση του, η οποία έχει ενοχλήσει τους Windows χρήστες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, η εμπειρία του χρήστη γίνεται ακόμη χειρότερη με την έλλειψη του χαρακτηριστικού kinetic scrolling, που είναι πλέον κάτι κοινό σε κάθε άλλη εφαρμογή.

Ένα πλεονέκτημα είναι ότι η διαθεσιμότητά του στο Microsoft Store επιτρέπει στο iTunes να τρέχει σε S Mode (Windows 10 S), το οποίο δεν υποστηρίζει εφαρμογές εκτός του καταστήματος της Redmond.

Για να εκτελέσετε την εφαρμογή iTunes Store στον υπολογιστή σας, η ελάχιστη απαίτηση είναι το Windows 10 FCU (16299). Επομένως, ενημερώστε τον υπολογιστή σας εάν δεν το έχετε κάνει ακόμη.

Όσον αφορά τα παλαιότερα iTunes, η Apple δεν φαίνεται να τα τερματίζει ακόμα καθώς το λογισμικό πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών των Windows 7 που δεν έχουν πρόσβαση στο Store. Ενδέχεται όμως να καταργηθούν στο κοντινό μέλλον.

Το iTunes είναι ένα από τα apps που οι χρήστες των Windows θέλουν στο Store. Ο Google Chrome είναι μια ακόμη επιθυμητή εφαρμογή στο Microsoft Store, η οποία όμως θα απαιτούσε μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα περιήγησης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS