Αρχικήinet Πόσο δύσκολο είναι να καταργήσετε το Windows 10 bloatware;

[Βίντεο] Πόσο δύσκολο είναι να καταργήσετε το Windows 10 bloatware;

Η Microsoft έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για bloatware στα Windows 10, αλλά απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία δεν σκοπεύει να καταργήσει τα default προγράμματα που οι χρήστες δεν βρίσκουν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Αν και πολλοί θεωρούμε ότι η κατάργηση των default προγραμμάτων από τα Windows 10 δεν θα είναι τόσο δύσκολη, εφόσον η Microsoft περιλαμβάνει επιλογές κατάργησης της εγκατάστασης, τελικά μπορεί να μας παιδέψει περισσότερο απ’ όσο νομίζαμε.  bloatware

Με άλλα λόγια, ακόμη και αν καταφέρετε να διαγράψετε τις προεγκατεστημένες εφαρμογές, θα μπορούσαν να αποκατασταθούν με μια μελλοντική ενημερωμένη έκδοση.

Βίντεο δημοσιευμένο από χρήστη αποκαλύπτει πόσο δύσκολο είναι να καταργήσει κάποιος μια εφαρμογή στα Windows 10. Όπως θα δείτε, ενώ διαγράφει ένα παιχνίδι, αυτό επαναφέρεται αυτόματα.

Ευτυχώς, υπάρχει λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να αποφύγετε την εκνευριστική επαναφορά είναι να εκκινήσετε το Microsoft Store, να ενημερώσετε όλες τις εφαρμογές και στη συνέχεια να καταργήσετε τις εφαρμογές που δεν θέλετε. Αν δεν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή, το bloatware θα επανέρχεται.

Ένα άλλος τρόπος αποφυγής του προβλήματος είναι κάνοντας μια καθαρή εγκατάσταση. Καταργώντας τα άχρηστα προγράμματα χωρίς να είστε συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, πριν ρυθμίσετε το σύστημα, φαίνεται να έχει αποτελέσματα. Να σημειώσουμε βέβαια, ότι πολλοί χρήστες δεν βρίσκουν ιδιαίτερα βολική την λύση αυτή.

Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στο internet. Θα δείτε πως ο χρήστης καταργεί το παιχνίδι και αυτό επανέρχεται μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS