ΑρχικήinetPop! _OS 18.04, το όμορφο Ubuntu-based Linux Distro της System76

Pop! _OS 18.04, το όμορφο Ubuntu-based Linux Distro της System76

System76Από τη μεγάλη ποικιλία των κατασκευαστών PC στις μέρες μας, η System76 είναι μία από τις ελάχιστες που επικεντρώνεται στα Linux-based λειτουργικά συστήματα. Το προηγούμενο έτος, όταν το Ubuntu αποφάσισε να εγκαταλείψει το Unity development και να επιστρέψει στο GNOME, η System76 επέλεξε να στραφεί στο Ubuntu και να δημιουργήσει κάτι νέο και όμορφο.

Το Pop! _OS είναι το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης και η ανάπτυξή του γίνεται με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς. Πέρυσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος της System76, Carl Richell, δήλωσε ότι η εταιρεία δημιουργεί τα προϊόντα της με επίκεντρο την «ανάπτυξη λογισμικού, το επιστημονικό comptuting, το DevOps και το STEM». Το Pop! _OS δεν διαφέρει πολύ από αυτά.

Δεδομένου ότι το Pop! _OS βασίζεται στο Ubuntu, η έκδοση του Ubuntu 18.04 LTS ήταν λογικό να ακολουθείται από το Pop! _OS 18.04. Η System76 συνεχίζει να βελτιώνει το λειτουργικό σύστημα και συνεχίζει να κάνει τις δικές της μικροαλλαγές, για μια καλύτερη εμπειρία.

Για την έκδοση αυτή, ο installer έχει βελτιωθεί. Το overall visual design και το drive selection panel έχει ενημερωθεί. Υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένα partitions και LVM partitions.

Οι ειδοποιήσεις firmware της System76 μπορούν πλέον να εμφανιστούν στο σύστημα ειδοποιήσεων του λειτουργικού συστήματος – τόσο στο Ubuntu όσο και στο Pop! _OS.

Η ένδειξη μπαταρίας έχει επίσης βελτιωθεί και τώρα μπορεί κανείς να δει πιο καθαρά την κατάσταση ισχύος. Έχει επίσης προστεθεί δυνατότητα επιλογής, για να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις με καλύτερο τρόπο. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ High Performance, Balance και Battery Life.

Είναι αυτονόητο ότι οι προγραμματιστές έχουν επίσης εργαστεί για να βελτιώσουν την εμφάνιση και την αισθητική του λειτουργικού συστήματος. Νέα artworks έχουν προστεθεί για μια πιο ευχάριστη εμφάνιση.

Κατεβάστε το Pop! _OS

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της System76 και να κατεβάσετε αντίγραφα του Pop! _OS 18.04 ISO. Ανάλογα με τη GPU σας, μπορείτε να κατεβάσετε το κατάλληλο αντίγραφο OS και να το δοκιμάσετε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS