ΑρχικήUpdatesOneDrive: Νέο UI για κοινή χρήση περιεχομένου σε Android και iPhone

OneDrive: Νέο UI για κοινή χρήση περιεχομένου σε Android και iPhone

Η Microsoft ξεκίνησε την κυκλοφορία ενός νέου UI για ευκολότερο διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω τoυ OneDrive για Android και iPhone, ως μέρος του σχεδίου της εταιρείας να προσφέρει μια ενοποιημένη εμπειρία σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές.

Το βελτιωμένο UI κοινής χρήσης περιεχομένου είναι διαθέσιμο στις δύο mobile πλατφόρμες και στα macOS, με πιο σύγχρονο και απλό σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν γρήγορα ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε συνδέσμους καθώς και δυνατότητα επεξεργασίας τους. Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος των τελευταίων ενημερώσεων για Android και iOS, οι οποίες κυκλοφορούν σταδιακά σε όλους τους χρήστες, παγκοσμίως.

Εκτός από την ανάπτυξη μιας νέας εμπειρίας κοινής χρήσης σε όλες τις πλατφόρμες της, η Microsoft κάνει επίσης το OneDrive client για Mac μέρος του Office 2016 με τεχνολογία Mac Click-to-Run. Με άλλα λόγια, το OneDrive θα εγκαθίσταται αυτόματα κατά την εγκατάσταση της σουίτας εφαρμογών του Office.

OneDrive

Τα Mac θα λάβουν ακόμα περισσότερες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης διαχείρισης και επεργασίας των συγχρονισμένων αρχείων. Ουσιαστικά, το OneDrive θα ανοίγει ένα τοπικό αρχείο, εάν έχει ήδη γίνει download ένα αντίγραφο, χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο cloud με αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος φόρτωσης.

Επιπλέον, όταν τα έγγραφα συγχρονίζονται, θα μεταφέρονται στο cloud μόνο οι αλλαγές που κάνατε στη τελευταία έκδοση, γεγονός που μειώνει την ποσότητα των δεδομένων που μεταφέρονται και ταυτόχρονα καθιστά τη διαδικασία πιο γρήγορη και ομαλή.

Τα θετικά νέα είναι ότι η Microsoft υπόσχεται ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις για το OneDrive, με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα να αναμένεται να παρουσιαστούν τον Μάιο στο Συνέδριο SharePoint North America.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS