ΑρχικήReviewsΤο iPhone SE 2 θα διαθέτει γυάλινη κατασκευή και ασύρματη φόρτιση

Το iPhone SE 2 θα διαθέτει γυάλινη κατασκευή και ασύρματη φόρτιση

Το νέο iPhone SE 2 πιθανότατα να κάνει την πρώτη εμφάνιση του τον Μάιο ή τον Ιούνιο. Το νέο smartphone θα φέρει μερικές αξιόλογες αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης και της ασύρματης φόρτισης.

Πρόσφατες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι η μαζική παραγωγή του iPhone SE2 – το οποίο πολλοί αποκαλούν “jaguar”- έχει ήδη ξεκινήσει.

Το iPhone SE της νέας γενιάς αναμένεται να κάνει τη μετάβαση από το μεταλλικό σώμα -που διαθέτει ο προκάτοχος του- στο γυάλινο, γεγονός που θα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση.

Το χαρακτηριστικό αυτό εισάχθηκε για πρώτη φορά με το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus καθώς το γυάλινο σώμα τους επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση.

iPhone SE 2

Αν και μια γυάλινη κατασκευή καθιστά το smartphone πιο κομψό και όμορφο, παράλληλα γίνεται πιο επιρρεπές σε σωματικές βλάβες παρόλο που οι κατασκευαστές προσπαθούν να κάνουν το υλικό όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικό γίνεται.

Το iPhone SE 2 λογικά θα διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με τη προηγούμενη γενιά, οπότε δεν θα υιοθετήσει την edge-to-edge οθόνη όπως το iPhone X. Επίσης, δεν πρόκειται να συναντήσουμε το Face ID καθώς και την υποδοχή ακουστικών στο νέο smartphone.

Σίγουρα, υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να μάθουμε για το iPhone SE 2, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Apple. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τη κυκλοφορία ενός δεύτερου μοντέλου  4 ιντσών, η εταιρεία αποδεικνύει ότι δεν θέλει να αφήσει παραπονεμένους όσους καταναλωτές της προτιμούν smartphones με μικρότερες οθόνες, αλλά εξίσου καλά χαρακτηριστικά, με τα μοντέλα τελευταίας κατηγορίας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS