ΑρχικήinetFacebook επί πληρωμή; Ένα πολύ πιθανό σενάριο

Facebook επί πληρωμή; Ένα πολύ πιθανό σενάριο

Σε μία εμφάνισή της στο Today Show του NBC, η Sheryl Sandberg, Chief Operating Officer του Facebook, πρότεινε έμμεσα ότι οι χρήστες της πλατφόρμας που δεν επιθυμούν να μοιραστούν τις προσωπικές τους πληροφορίες ίσως χρειαστεί να πληρώσουν γι αυτό. Είπε ότι η υπηρεσία διαθέτει opt-out σε διάφορα επίπεδα, αλλά δεν υπάρχει ένα καθολικό ad opt-out. “Αυτό θα ήταν ένα προϊόν επί πληρωμή”, δήλωσε η Sandberg.

Facebook

Αυτή η αναφορά ήρθε ξανά στο προσκήνιο, όταν ο Mark Zuckerberg μίλησε ενώπιον της Γερουσίας και είχε κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες να μοιραστεί.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, ο γερουσιαστής Orrin Hatch υπενθύμισε στον Zuckerberg την πρώτη επίσκεψή του στο Αμερικανικό Καπιτώλιο το 2010, όπου είπε ότι το Facebook θα είναι πάντα δωρεάν. “Είναι ακόμα αυτός ο στόχος σας;” ρώτησε ο Hatch.

Σε αυτή την ερώτηση, ο Zuckerberg υποσχέθηκε ότι θα υπάρχει πάντα μια δωρεάν έκδοση του Facebook. “Είναι αποστολή μας να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στη διασύνδεση όλων των ανθρώπων παγκοσμίως και να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά”, ανέφερε.

Η απάντηση του σε μία άλλη ερώτηση, ήταν ότι το Facebook δεν προσφέρει σήμερα την επιλογή να πληρώσει ο χρήστης, ώστε να μην εμφανίζονται διαφημίσεις.

Στις απαντήσεις του, αναφέροντας συγκεκριμένα μια “δωρεάν έκδοση” του Facebook, ο Zuckerberg δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει και μία επι πληρωμή έκδοση.

Ενώ το Facebook μπορεί τελικά να μην κυκλοφορήσει ποτέ μια επι πληρωμή έκδοση, οι πρόσφατες δηλώσεις του CEO και της COO της εταιρείας δείχνουν σίγουρα ότι είναι κάτι που θα μπορούσαν να εξετάσουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS