ΑρχικήReviewsChromebook x2: Κυκλοφόρησε η πρώτη αποσπώμενη συσκευή στον κόσμο

Chromebook x2: Κυκλοφόρησε η πρώτη αποσπώμενη συσκευή στον κόσμο

Η HP ανακοίνωσε τη Δευτέρα το HP Chromebook x2 ως την πρώτη αποσπώμενη συσκευή Chromebook στον κόσμο. Πρόκειται για έναν 2-in-1 υπολογιστή που υποστηρίζεται από το βασισμένο σε Linux λειτουργικό σύστημα της Google.

Με το Chromebook x2, η HP που είναι γνωστή για την κατασκευή business laptops, επιχειρεί να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του Chromebook με στόχο να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για νέους, ισχυρούς και ασφαλείς υπολογιστές οι οποίοι υποστηρίζουν Android εφαρμογές.

Σχεδιασμένο να προσφέρει νέους τρόπους για να γίνετε πιο παραγωγικοί, το Chromebook x2 διαθέτει Intel επεξεργαστές 7ης γενιάς, μέχρι 8GB μνήμη RAM, μέχρι 32 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που μπορεί να επεκταθεί έως και 256 GB με μια κάρτα Micro SD και μια οθόνη Quad HD 12,3 ιντσών που προστατεύεται από το Corning Gorilla Glass 4.

Από άποψη σχεδιασμού, το Chromebook x2 της HP διαθέτει κεραμικό λευκό φινίρισμα από αλουμίνιο με εξαιρετική αίσθηση, καθώς και επιφάνεια δέρματος Oxford Blue στο αποσπώμενο πληκτρολόγιο. Έρχεται επίσης με διπλά ηχεία B & O Play, πίσω κάμερα 13 MP και μπροστινή κάμερα 5 MP, καθώς και θύρα USB τύπου C και υποδοχή ήχου 3,5 mm.Chromebook x2

Η τιμή του υπολογίζεται στα 599,99 δολάρια.

Η HP αναφέρει ότι το πρώτο αποσπώμενο Chromebook του κόσμου θα γίνει διαθέσιμο από τις 10 Ιουνίου 2018, είτε από το ηλεκτρονικό της κατάστημα είτε από το κατάστημα Best Buy. Όλοι οι πελάτες θα λάβουν 100 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο Google Drive για 2 χρόνια.

Να σημειώσουμε ότι το νέο Chromebook υπόσχεται μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας -έως και 10 ώρες- εξαιρετική απόδοση, καθώς και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας που μπορούν να προσφέρουν μόνο εταιρείες-κολοσσοί όπως η HP.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS