ΑρχικήinetΤο Apple Store "πέφτει" λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου iPad

Το Apple Store “πέφτει” λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου iPad

Η Apple κατέβασε προσωρινά το Apple Store, λόγω της επερχόμενης ανακοίνωσης των νέων προϊόντων της.

Σήμερα, η εταιρεία πραγματοποιεί μια εκπαιδευτική εκδήλωση στο Lane Tech High School του Σικάγου παρουσιάζοντας το νέο της iPad.

Η Apple θα συζητήσει τις ανανεωμένες προσπάθειες της εταιρείας στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας επιδέχεται ουσιαστικές βελτιώσεις για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των ανταγωνιστών της, Google και Microsoft.

Στο πλαίσιο του σχεδίου κατάκτησης των εκπαιδευτικών και των φοιτητών, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο πιο προσιτό iPad που θα ανταγωνίζεται το Surface Laptop της Microsoft και το Google Chromebook. Ενώ αυτές οι συσκευές δεν είναι ακριβώς μέρος της ίδιας κατηγορίας, η Apple πιστεύει ακράδαντα ότι το iPad θα είναι πολύ συναρπαστικό για τα σχολεία.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του νέου iPad θα είναι η υποστήριξη Apple Pencil, έτσι ώστε τόσο οι εκπαιδευτικοί όσο και οι φοιτητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν το iPad για τη λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Αυτό το χαρακτηριστικό το έχουμε ήδη συναντήσει στο Surface της Microsoft. Επιπλέον, η συσκευή θα μπορούσε να έρθει με μια οθόνη 9,7 ιντσών.Apple Store

Ένα από τα highlights του νέου iPad είναι η τιμή του, καθώς η Apple θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτό για τους καταναλωτές.

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το σημείο, αλλά αναμένεται να προσφερθούν όλες στην εκδήλωση που πραγματοποιείται.

Η εκδήλωση, δυστυχώς, δεν θα μεταδοθεί ζωντανά, οπότε όλες οι πληροφορίες θα δημοσιευθούν μετά την λήξη της από την ίδια την Apple αναλύοντας λεπτομερώς όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Φήμες υποστηρίζουν και την κυκλοφορία ενός νέου MacBook που θα αντικαταστήσει το υπάρχον Air, καθώς και ενός iPhone SE 2.

Τέλος, το νέο iPad αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, με ένα πρόγραμμα προ-παραγγελίας που ξεκινάει την Παρασκευή, σύμφωνα πηγές αλλά και βάση του τυπικού προγράμματος που ακολουθεί η Apple στην περίπτωση νέας κυκλοφορίας. Ελπίζουμε το Apple Store να μην αντιμετωπίζει άλλες δυσλειτουργίες μέχρι τότε…

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS