ΑρχικήinetMicrosoft: Κυκλοφόρησε νέα, οικονομική έκδοση του Surface Laptop

Microsoft: Κυκλοφόρησε νέα, οικονομική έκδοση του Surface Laptop

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα επιλογή CPU για τη σειρά Surface Laptop, η οποία κάνει τη συσκευή ακόμα πιο προσιτή, αν και είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχετε την ίδια απόδοση όπως στην περίπτωση των ακριβών συνθέσεων.

Η επιλογή Intel Core m3 είναι πλέον διαθέσιμη για τον  Surface Laptop υπολογιστή και μπορείτε να παραγγείλετε τη συσκευή για μόνο 799 δολάριαστις Ηνωμένες Πολιτείες από το Microsoft Store.Surface Laptop

Αρχικά, η συσκευή πωλήθηκε με επεξεργαστή Intel Core i7 ή Intel Core i7 σε συνδυασμό με μέγιστη χωρητικότητα RAM 16GB και 1TB.

Από την άλλη πλευρά, η διαμόρφωση επεξεργαστή m3 μπορεί να είναι εξοπλισμένη μόνο με μνήμη RAM 4GB και αποθήκευση 128GB. Επιπλέον, μπορείτε να την αποκτήσετε μόνο σε Platinum, καθώς τα άλλα τρία χρώματα, Burgundy, Cobalt Blue και Graphite Gold προσφέρονται μόνο για τις άλλες εκδόσεις.

“Οι επεξεργαστές Intel Core M είναι ιδανικοί για σημειώσεις, περιήγηση στο διαδίκτυο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και βασικές καθημερινές εργασίες. Έρχεται με το chip γραφικών Intel HD Graphics 615  όπως αναφέρει η Microsoft στην περιγραφή αυτής της νέας επιλογής CPU.

Ενώ ο επεξεργαστής m3 είναι πράγματι μια πιο προσιτή επιλογή εάν θέλετε να μειώσετε την τιμή του Surface Laptop, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν αποτελεί την ιδανική περίπτωση για τους λάτρεις του gaming. Έχει ό, τι χρειάζεται για να εκτελέσετε βασικές λειτουργίες όπως  περιήγηση στο διαδίκτυο και παρακολούθηση ταινιών, χωρίς να διαθέτετε τη δυνατότητα για πιο απαιτητικές ενέργειες.

Μπορείτε να παραγγείλετε το νέο Surface Laptop με μια επιλογή Intel Core m3 από το Microsoft Store αυτή τη στιγμή. Η συσκευή είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες προς το παρόν, αλλά πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές τους επόμενους μήνες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS