ΑρχικήinetΗ απόδοση του iPhone X σου επιβραδύνεται; Δεν είσαι μόνος σου σε...

Η απόδοση του iPhone X σου επιβραδύνεται; Δεν είσαι μόνος σου σε αυτό!

Το iPhone X της Apple είναι ένα από τα πιο ακριβά smartphones μέχρι στιγμής, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να προσφέρει άψογη απόδοση όλη την ώρα.
Για όσους από εσάς που πλήρωσαν πάνω από 1000 ευρώ για τη συσκευή, δυστυχώς το iPhone X δεν πλησιάζει ακόμη τις άψογες επιδόσεις, παρέχοντας αντ ‘αυτού μια συμβιβασμένη εμπειρία που εγείρει ερωτήματα σχετικά με το πόσο χρόνο πέρασε η Apple στη δοκιμή του handset.
Ένα σφάλμα που έχει παρατηρηθεί στο iPhone X είναι η επιβράδυνση της απόδοσης όταν η θερμοκρασία του τηλεφώνου αυξάνεται. Σε ποια περίπτωση μπορεί να συμβεί αυτό;
Όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα πλοήγησης σε συνδυασμό με το Google Maps το iPhone X θερμαίνεται καθώς βρίσκονται σε λειτουργία παραπάνω από ένας αισθητήρες της συσκευής. Το iPhone X σε μια τέτοια κατάσταση μειώνει αρκετά τη φωτεινότητα του ενώ η απόδοση επιβραδύνεται σημαντικά.
Η διαδικασία αυτή διαρκεί δέκα ολόκληρα λεπτά κατά την διάρκεια των οποίων δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο από το να περιμένετε μέχρι τη πλήρη αποκατάσταση.
Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει όταν φορτίζετε το τηλέφωνο με έναν ασύρματο φορτιστή και η υπερθέρμανση φέρνει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα.
Πιθανότατα, η Apple εφάρμοσε αυτό το σύστημα ως έναν τρόπο αποτροπής βλαβών στην οθόνη και τη μπαταρία, χωρίς αυτή η δικαιολογία να κάνει λιγότερο εκνευριστική τη κατάσταση για τους χρήστες.
Σε αυτό το σημείο, δεν φαίνεται να πρόκειται περί ελαττωματικού υλικού αλλά κακής βελτιστοποίησης λογισμικού για το σύστημα ψύξης, οπότε ελπίζουμε η Apple να το διορθώσει με μια ενημερωμένη έκδοση iOS. Υπάρχουν πολλά θέματα online από χρήστες που διαμαρτύρονται για τα ίδια ζητήματα, αλλά δεν είναι γνωστό πόσο διαδεδομένο είναι αυτό το πρόβλημα στην πραγματικότητα γιατί χρειάζεται να τεθούν σε ισχύ ορισμένοι παράγοντες την ίδια στιγμή. iPhone X

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS