ΑρχικήinetΟι T-Mobile και AT & T υπογράφουν για να πουλήσουν τα Windows...

Οι T-Mobile και AT & T υπογράφουν για να πουλήσουν τα Windows 10 στους υπολογιστές Snapdragon

WindowsΗ T-Mobile και η AT & T έχουν προσθέσει στις δεσμεύσεις τους να πουλήσουν τις νέες συσκευές Windows 10 Always Connected που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα κινητής Snapdragon της Qualcomm όταν θα φθάσουν κάποια στιγμή μέσα στο έτος. Η Verizon και η Sprint ανακοίνωσαν τις δεσμεύσεις τους νωρίτερα αυτό το έτος.

Οι Always Connected υπολογιστές λειτουργούν με τους επεξεργαστές Snapdragon 835 ή 845 της Qualcomm και παρέχουν cellular Connection, όπως ακριβώς λειτουργεί το smartphone ή το tablet. Διαθέτουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από τους υπολογιστές που τροφοδοτούνται από την Intel, αν και έχουν κάποιους περιορισμούς σε ό, τι αφορά τις ικανότητές τους.

Εκτός από την T-Mobile και την AT & T, η Qualcomm αναφέρει ότι η γερμανική Deutsche Telekom, η Transatel της Γαλλίας, η CMCC της Κίνας, η Cubic Telecom της Ιρλανδίας, η Telefónica της Ισπανίας και η Swisscom της Ελβετίας συμφώνησαν να πουλήσουν υπολογιστές Always Connected. Θα πωλούνται επίσης μέσω του Amazon και στα καταστήματα της Microsoft.

Η HP, η Asus και η Lenovo έχουν δεσμευτεί να δημιουργήσουν τους υπολογιστές Always Connected και ορισμένοι έχουν ήδη πωληθεί στην Ταϊβάν. Άλλες περιοχές αναμένεται να είναι σε θέση να αγοράσουν τις συσκευές τους επόμενους μήνες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS