ΑρχικήinetΤο hardware του Surface Phone είναι έτοιμο!

Το hardware του Surface Phone είναι έτοιμο!

Το μυθικό Surface Phone είναι σε καλό δρόμο για να λανσαριστεί στο τέλος του 2018, σύμφωνα με μια νέα έκθεση, καθώς η Microsoft ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εργασίες για το τμήμα hardware και δημιούργησε διάφορα πρωτότυπα για δοκιμές.

hardware

Οι αναφορές που προέρχονται από ανώνυμες πηγές, δήλωσαν ότι είναι εξοικειωμένες με το θέμα, δείχνουν ότι η συσκευή Andromeda, η οποία συχνά αναφέρεται ως “Surface Phone”, θα τροφοδοτείται με επεξεργαστή Snapdragon 845 και η εστίαση θα αφορά τη ζωή της μπαταρίας σε πολλαπλούς παράγοντες.

Η WL γράφει ότι οι πτυσσόμενες οθόνες είναι πολύ πιθανές, όπως ακριβώς έχουμε δει σε πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας τον τελευταίο καιρό, αλλά η Microsoft χρειάζεται ακόμα να βελτιώσει την πλευρά του software του έργου.

Το λανσάρισμα της συσκευής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς η Microsoft συνεργάζεται τώρα με συνεργάτες για να δοκιμάσει τα εν λόγω πρωτότυπα και να ολοκληρώσει το software που τα τροφοδοτεί.

Παρόλο που είναι αυτονόητο ότι φήμες όπως αυτές δεν πρέπει να θεωρηθούν δεδομένες, αυτή είναι η δεύτερη έκθεση που δείχνει ότι η Microsoft θα μπορούσε να πάρει τα περιτυλίγματα από το Surface Phone αργότερα αυτό το έτος.

Προηγουμένως, ειπώθηκε ότι αυτή η νέα κινητή συσκευή θα έβγαινε σίγουρα με αναδιπλούμενες οθόνες και θα τρέχει το Windows Polaris, μια νέα έκδοση των Windows 10 της Microsoft που θα βελτιστοποιηθεί ειδικά για χρήση με τις εφαρμογές Store.

Περισσότερο όπως μια εξελιγμένη έκδοση των Windows 10 S, τα Windows Polaris θα μπορούσαν να περιοριστούν στο Microsoft Store, αλλά εξακολουθούν να παρέχουν υποστήριξη για λογισμικό Win32 με εικονικοποίηση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία cloud.

Προηγούμενες εικασίες σε αυτή τη νέα κινητή συσκευή ισχυρίστηκαν ότι το Surface Phone θα μπορούσε να ξεκινήσει φέτος με τα Windows Polaris αλλά χωρίς χαρακτηριστικά virtualization, οπότε αρχικά θα υποστήριζε μόνο τις εφαρμογές στο Store. Μια σημαντική ενημέρωση αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος με τέτοια χαρακτηριστικά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS