ΑρχικήinetΧρήστης δάγκωσε ένα iPhone για να δει αν είναι αληθινό!

Χρήστης δάγκωσε ένα iPhone για να δει αν είναι αληθινό!

Οι εκρήξεις των μπαταριών smartphone γίνονται θέμα κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος.. δαγκώνει μια συσκευή iPhone!

iPhone

Όσο περίεργο μπορεί να ακούγεται, αυτό είναι κυριολεκτικά αυτό που συνέβη σε ένα κινεζικό κατάστημα, όπου ένας δυνητικός αγοραστής iPhone αποφάσισε να ελέγξει αν η συσκευή ήταν πραγματική ακριβώς όπως θα ήθελε να δοκιμάσει ένα χρυσό νόμισμα: δαγκώνοντας το.

Το βίντεο CCTV δείχνει ότι ο άνθρωπος ελέγχει ένα iPhone πριν το πλησιάσει κοντά στο στόμα του, προφανώς για να κοιτάξει προσεκτικά εάν είναι κλώνος ή όχι. Μετά από μόλις μερικά δευτερόλεπτα  φαίνεται ότι ο άνδρας δαγκώνει την συσκευή, ενώ όλοι περπατούν μακριά, συμπεριλαμβανομένης της γυναίκας που βρίσκεται δίπλα στον πάγκο πωλήσεων.

Ενώ είναι πολύ δύσκολο να πούμε πώς ακριβώς ένα iPhone ή οποιοδήποτε άλλο smartphone, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα ή το μοντέλο, μπορεί να υποστεί μια τέτοια τεράστια έκρηξη, αν η μπαταρία δεν είναι εκτεθειμένη, η GizmoChina λέει κανείς δεν τραυματίστηκε μετά το περιστατικό. Αυτό είναι ιδιαιτέρως περίεργο δεδομένου του χτυπήματος και πόσο κοντά ήταν η συσκευή στο πρόσωπο του ανθρώπου.

Όσο για κάποια τμήματα του βίντεο, είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο άνδρας δεν εμπλέκεται σε κάποιο είδος φάρσας ή απλά θέλει να κερδίσει εντυπώσεις με ένα ψεύτικο βίντεο.

Δεν έχει σημασία η εξήγηση, είναι αυτονόητο ότι το δάγκωμα ενός τηλεφώνου ή μιας μπαταρίας δεν είναι μια καλή ιδέα, επειδή γνωρίζετε ότι ο ηλεκτρισμός ίσως να μην είναι ο καλύτερος φίλος της γλώσσας σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες συμβάν στο παρακάτω βίντεο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, σας συνιστούσαμε να μην το πολύ-πιστέψετε βέβαια γιατί οι πληροφορίες φαίνονται λίγο παρατραβηγμένες.

https://www.youtube.com/watch?v=uBgUboM6Rdk

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS