ΑρχικήinetΗ Apple αντικαθιστά τα MacBook Air με νέα μοντέλα με οθόνη 13...

Η Apple αντικαθιστά τα MacBook Air με νέα μοντέλα με οθόνη 13 ιντσών

Η Apple σχεδιάζει ένα νέο MacBook για το 2018 το οποίο θα αντικαταστήσει το MacBook Air.

Ένα διαδικτυακό site της Ταϊβάν αναφέρει ότι η Cupertino πιθανότατα να βρίσκεται στα σκαριά μιας νέας δημιουργίας MacBook που θα χρησιμοποιήσει οθόνες κατασκευασμένες από τη GIS (General Interface Solution).

Αυτός ο συγκεκριμένος προμηθευτής κατασκευάζει ήδη LCD panels για τα υπάρχοντα μοντέλα MacBook 2017 και, σύμφωνα με την αναφερθείσα πηγή, θα μπορούσε να επεκτείνει την παραγωγή με μια οθόνη 13 ιντσών που θα απευθύνεται ειδικά σε ένα MacBook 13 ιντσών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018.MacBook Air

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η Apple τελικά σκοπεύει να καταργήσει το MacBook Air, μια συσκευή που κυκλοφορεί από το 2015 και που έλαβε μόνο μία αναβάθμιση CPU πέρυσι. Το MacBook Air, ωστόσο, είναι το μοναδικό μοντέλο της σειράς της Apple που δεν διαθέτει οθόνη Retina και πολλοί υποστηρίζουν ότι επέζησε μέχρι τώρα χάρη στις ισχυρές πωλήσεις της, των οποίων ο κύριος καταλύτης ήταν η χαμηλότερη τιμή.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η τιμολόγηση του MacBook Air ξεκινά από 999 δολάρια για την έκδοση των 128GB, ενώ το μοντέλο των 256GB κοστίζει 1.199 δολάρια.

Ωστόσο, η Apple αναφέρει ότι εξετάζει αρκετές σημαντικές αναβαθμίσεις υλικού για τη σειρά MacBook, συμπεριλαμβανομένου ενός επεξεργαστή που βασίζεται σε ARM, γεγονός που θα μπορούσε να βοηθήσει την εταιρεία να σταματήσει τη χρήση chipsets της Intel.

Επιπλέον, πιστεύεται ότι η Cupertino ενδιαφέρεται επίσης ολοένα και περισσότερο να φέρει οθόνες OLED στα κορυφαία MacBooks. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική παρόμοια με αυτή που η Apple σκοπεύει να ακολουθήσει με το iPhone ξεκινώντας από τη γενιά 2018, η οποία αναμένεται να περιλαμβάνει ένα πιο προσιτό μοντέλο με οθόνη LCD, καθώς και δύο πιο ακριβές επιλογές με οθόνες OLED.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS