ΑρχικήinetΤο τηλέφωνο Xperia XA2 Ultra της Sony διαθέτει δύο μπροστινές κάμερες

Το τηλέφωνο Xperia XA2 Ultra της Sony διαθέτει δύο μπροστινές κάμερες

τηλέφωνοΜήπως είστε εθισμένοι στις selfie; Και ποιος δεν είναι στις μέρες μας!

Γι αυτό το σκοπό λοιπόν θα θέλατε ένα τηλέφωνο που είναι ευέλικτο, όπως το νέο Xperia XA 2 Ultra της Sony που μόλις ανακοινώθηκε στο CES 2018. Το νέο τηλέφωνο Android διαθέτει δύο μπροστινές κάμερες – μία κανονική ευρείας γωνίας και μία εξαιρετικά ευρείας γωνίας για να τραβάτε καλύτερες φωτογραφίες με όλη την παρέα σας.

Τα τηλέφωνα Android της Sony είναι συνήθως ένα τεράστιο snooze-fest (έχουν κάνει ουσιαστικά όλες τις λανθασμένες κινήσεις τα τελευταία χρόνια), αλλά το XA2 Ultra έχει πραγματικά κάτι, που λίγα τηλέφωνα το έχουν.

Ενώ τα περισσότερα τηλέφωνα διαθέτουν μόνο μία ευρυγώνια κάμερα στο μπροστινό μέρος, το νέο τηλέφωνο της Sony διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή ευρείας γωνίας 16-megapixel 80 μοιρών και ένα δευτερεύον σκοπευτή με σφαιρικό πλάτος 120 μοιρών.

Όποιος ξέρει από selfie θα σας πει πόσο χρήσιμη είναι μια υπερ-ευρεία κάμερα. Μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερους φίλους σε ομαδικές selfie (groufie;) ή να τραβήξετε και το φόντο όταν βγάζετε φωτογραφίες μόνοι σας.

Το XA2 Ultra έχει επίσης ένα ενσωματωμένο φλας LED για να σας βοηθήσει να φωτίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Επιπλέον, η Sony δημιούργησε μια λειτουργία flash slow sync που θα φωτίσει το φόντο των νυχτερινών selfie σας.

Η λήψη selfies είναι ένα πράγμα στο οποίο θα σας χρησιμεύσει, αλλά η φωτογραφική μηχανή 120 μοιρών θα μπορούσε επίσης να είναι πραγματικά χρήσιμη για τους εκκολαπτόμενους vloggers που δεν θέλουν να κουβαλάνε μια βαριά κάμερα και τρίποδα.

Τα χαρακτηριστικά του XA2 Ultra είναι αρκετά καλά για ένα “mid-range” τηλέφωνο.

Περιλαμβάνει μια μεγάλη οθόνη Full HD (1920 x 1080) 6 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 630 με μνήμη RAM 4 GB, αποθήκευση 32 GB ή 64 GB, υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθήκευσης και μεγάλη μπαταρία 3580 mAh.

Η Sony επίσης εμπλούτισε τελικά το τηλέφωνο με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (στο πίσω μέρος αυτή τη φορά). Και επιπλέον έχει μια υποδοχή ακουστικών!

Το XA2 Ultra μοιάζει με ένα συμπαγές τηλέφωνο, ειδικά αν σας αρέσει πραγματικά η λήψη selfies. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο. Η τιμολόγηση είναι ακόμα άγνωστη, αλλά ελπίζουμε ότι θα είναι λογική.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS