ΑρχικήbusinessΗ Apple αναγκάζει τον Tim Cook να χρησιμοποιεί ιδιωτικό αεροσκάφος

Η Apple αναγκάζει τον Tim Cook να χρησιμοποιεί ιδιωτικό αεροσκάφος

Tim Cook: Σίγουρα δεν αποτελεί μυστικό ότι η Apple είναι μια αρκετά κερδοφόρα εταιρεία δεδομένου ότι την επόμενη χρονιά θα φτάσει τα 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, με τα στελέχη της να απολαμβάνουν υψηλές απολαβές.

Ζωντανή απόδειξη αποτελεί ο Tim Cook ο οποίος σύμφωνα με πρόσφατη αμερικανική έρευνα έλαβε ένα πακέτο αποζημίωσης 102 εκατομμυρίων δολαρίων για το 2017. Να σημειώσουμε ότι ο Tim Cook λαμβάνει μισθό του ύψους των 3,06 εκατομμυρίων δολαρίων, συν τα διάφορα επιδόματα που δικαιούται.Tim Cook

Τα χρήματα αυτά τον καθιστούν, σύμφωνα με την πολιτική της Apple, ένα υψηλό πρόσωπο που θα πρέπει να χρησιμοποιεί ιδιωτικό αεροσκάφος για όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές μετακινήσεις του. Με λίγα λόγια, ο άτυχος Tim δεν έχει άλλη επιλογή παρά να διαθέτει το δικό του αεροσκάφος εφόσον αυτό προστάζουν οι κανονισμοί της Apple.

Μόνο το 2017, η Apple δαπάνησε πάνω από 93.100 δολάρια στις προσωπικές ταξιδιωτικές ανάγκες του Tim Cook καθώς και σχεδόν 225.000 δολάρια στην προσωπική ασφάλεια του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Ο Tim Cook δεν είναι ο μόνος υψηλόβαθμος της Apple που μάζεψε φέτος μια περιουσία. Η αναφερθείσα πηγή λέει ότι η Angela Ahrendts, ο Luca Maestri, ο Johny Srouji, ο Dan Riccio και ο Bruce Sewell έβγαλαν περισσότερα από 24 εκατομμύρια δολάρια φέτος.

Η Apple αναμένεται να φτάσει το 1 τρισεκατομμύριο την επόμενη χρονιά, ιδιαίτερα χάρη στη iPhone σειρά, με το επετειακό iPhone X να αναμένεται να επιφέρει σημαντική αύξηση κατά τα πρώτα τρίμηνα του 2018.

Τέλος, η εταιρεία φημολογείται ότι εξετάζει την κατασκευή δύο νέων μοντέλων για την επόμενη γενιά συμπεριλαμβανομένης μιας πιο προσιτής έκδοσης του iPhone X.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS