ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί την έκδοση 5.2 του OneDrive για Android

Η Microsoft κυκλοφορεί την έκδοση 5.2 του OneDrive για Android

Η Microsoft κυκλοφόρησε άλλη μια ενημερωμένη έκδοση για την επίσημη εφαρμογή OneDrive στα Android, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την απελευθέρωση μιας μεγάλης αναβάθμισης με βελτιωμένη εμφάνιση και νέα χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση, OneDrive 5.2, για Android εισάγει πλήρη υποστήριξη για τα Android Notification Channels προσφέροντας στους χρήστες πλήρη έλεγχο των ειδοποιήσεων.

OneDrive

Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών συμπεριλαμβάνονται και ενημερώσεις που εισάχθηκαν με την προηγούμενη έκδοση όπως νέα εμφάνιση, καλύτερη αίσθηση και πιο γρήγορη πρόσβαση σε κοινόχρηστα αρχεία. Όλα αυτά τα συναντάμε και στην έκδοση 5.1 που κυκλοφόρησε στις 7 Δεκεμβρίου.

Να σημειώσουμε ότι η σημερινή έκδοση  προσγειώνεται μετά από τέσσερα διαφορετικά beta builds, με το τελευταίο να κυκλοφορεί στις 20 Δεκεμβρίου. Επομένως, οι εργασίες πάνω στην νέα ενημερωμένη έκδοση βρίσκονται ήδη υπό εξέλιξη, με την πρώτη beta έκδοση να αναμένεται στις αρχές Ιανουαρίου.

Η έκδοση 5.1, ωστόσο, έφερε πολλές ακόμα αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της αναθεώρησης του UI που το ευθυγραμμίζει με τον iOS client. Η Microsoft έχει δεσμευτεί να βελτιώσει τις εφαρμογές Android και iOS στο μέγιστο βαθμό προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες απρόσκοπτη εμπειρία ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

Δεδομένης της κατάργησης του Windows phone, η βελτίωση της Android και iOS εμπειρίας αποτελεί προτεραιότητα με ένα σημαντικό μερίδιο των χρηστών που μετακινούνται σε μία από αυτές τις δύο πλατφόρμες να αναζητούν τις εφαρμογές της Microsoft.

To OneDrive για Android αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες εφαρμογές της Microsoft καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά του Google Play Store σημειώνει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει συνολική βαθμολογία 4,4 αστέρια και 916,500 κριτικές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS