ΑρχικήinetInstagram: Μπορείτε πλέον να ακολουθείτε τα Hashtags που σας αρέσουν

Instagram: Μπορείτε πλέον να ακολουθείτε τα Hashtags που σας αρέσουν

To Instagram εγκαινίασε πρόσφατα μια ενημέρωση για την iOS εφαρμογή για συσκευές iPhone και Apple Watch η οποία σας προσφέρει τη δυνατότητα να ακολουθείτε τα hashtags που σας αρέσουν.

Η έκδοση 27.0 του Instagram για iOS είναι πλέον διαθέσιμη στο App Store και εισάγει μια νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να ακολουθήσετε τυχόν hashtag που σας αρέσουν. Για να ακολουθήσετε ένα hashtag μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στη φωτογραφία που σας αρέσει και αμέσως θα εμφανιστεί μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο hashtag.

Μόλις ακολουθήσετε το hashtag θα σας εμφανίζεται στην ροή των δημοσιεύσεων και οι κορυφαίες αναρτήσεις του. Η λειτουργία θα σας δείξει επίσης μερικές από τις τελευταίες ιστορίες που έχουν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο hashtag.

«Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να ακολουθείτε hashtags για να ανακαλύψετε φωτογραφίες, βίντεο και άτομα στο Instagram με νέους τρόπους. Όταν λοιπόν βρείτε ένα hashtag που σας αρέσει πατήστε το κουμπί follow και θα αρχίσετε να βλέπετε τις κορυφαίες αναρτήσεις στην αρχική σελίδα του λογαριασμού σας.» αναφέρεται χαρακτηριστικά στις σημειώσεις έκδοσης.

Το Instagram για iOS 27.0 διατίθεται στο App Store για συσκευές iPhone και Apple Watch και απαιτεί iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση. Εκείνοι που έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή στις συσκευές τους μπορούν τώρα να ενημερώσουν ανοίγοντας την App Store app και αποκτώντας πρόσβαση στην καρτέλα Updates. Κάντε λοιπόν μια ανανέωση εάν δεν βλέπετε τη νέα έκδοση του Instagram στη λίστα των διαθέσιμων ενημερώσεων.

Σε άλλα νέα, το Instagram στα iOS σας επιτρέπει επίσης να μεταβείτε εύκολα μεταξύ του Apple Watch και του iPhone σας χρησιμοποιώντας την λειτουργία Handoff.Instagram

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS