ΑρχικήinetmacOS High Sierra 10.13.2: Επιλύεται η ευπάθεια με το root password

macOS High Sierra 10.13.2: Επιλύεται η ευπάθεια με το root password

Μετά την κυκλοφορία των λειτουργικών συστημάτων iOS 11.2, tvOS 11.2 και watchOS 4.2 για υποστηριζόμενες συσκευές iPhone, iPad, iPad και Apple TV, η Apple κυκλοφόρησε σήμερα την ενημέρωση λογισμικού MacOS High Sierra 10.13.2 για Mac.

Ο λόγος για το macOS High Sierra 10.13.2 software update το οποίο έρχεται πέντε εβδομάδες μετά την πρώτη ενημέρωση στις 31 Οκτωβρίου με μια επιδιόρθωση για την ευπάθεια ασφαλείας KRACK Wi-Fi. MacOS High Sierra 10.13.2

Πιθανώς, το πιο σημαντικό ζήτημα που η Apple έχει επιδιορθώσει με την σημερινή ενημέρωση MacOS High Sierra 10.13.2 είναι το ελάττωμα ασφαλείας του root password που θα μπορούσε να επιτρέψει στον οποιονδήποτε με φυσική πρόσβαση στο Mac σας να συνδεθεί ως διαχειριστής του συστήματος και να τροποποιήσει τα δεδομένα σας. Άρα, η εγκατάσταση της συγκεκριμένης ενημέρωσης κρίνεται απαραίτητη.

Το macOS High Sierra 10.13.2 έρχεται επίσης με εισαγωγική τιμολόγηση για συνδρομές με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης, ώστε οι προγραμματιστές εφαρμογών να μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μειωμένη εισαγωγική τιμή για τις ανανεώσιμες συνδρομές τους στο App Store, καθώς και νέα χαρακτηριστικά διαχείρισης συσκευών.

Επιπλέον, βελτιώνει τη συμβατότητα με ορισμένες συσκευές ήχου USB, βελτιώνει τη πλοήγηση VoiceOver κατά την προβολή εγγράφων PDF στην εφαρμογή Preview και βελτιώνει τη συμβατότητα με τις οθόνες Braille στην εφαρμογή Mail.

Με κάθε νέα ενημέρωση MacOS, η Apple βελτιώνει τη συνολική ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του Mac σας, γι’ αυτό συνιστούμε να ενημερώσετε το MacOS High Sierra 10.13.2 το συντομότερο δυνατό. Για ενημέρωση, ανοίξτε το Mac App Store και μεταβείτε στις ενημερώσεις για να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση λογισμικού για το Mac.

Τα macOS 10.13.2 Η High Sierra υποστηρίζονται επίσημα από υπολογιστές MacBook ή iMac που κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2009 και έπειτα καθώς και όλοι οι υπολογιστές MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini ή Mac Pro που κυκλοφόρησαν το 2010 και μετά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS