ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Messenger για παιδιά!

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Messenger για παιδιά!

Το Facebook ξεκίνησε μια νέα έκδοση της εφαρμογής Messenger, αυτή που έχει σχεδιαστεί για παιδιά και ονομάζεται Facebook Messenger Kids.

παιδιάΗ εφαρμογή Facebook Messenger Kids έχει σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και συνοδεύεται από μια σειρά γονικών ελέγχων και πολλά άλλα.

«Σήμερα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνουμε μια προεπισκόπηση του Messenger Kids, μιας νέας εφαρμογής που διευκολύνει τα παιδιά να κάνουν βίντεο κλήση με ασφάλεια και να συνομιλούν με την οικογένεια και τους φίλους τους όταν δεν μπορούν να είναι μαζί στο ίδιο μέρος. Αφού ήρθαμε σε επαφή με χιλιάδες γονείς, ενώσεις όπως η National PTA και ειδικούς οικογενειακούς συμβούλους στις ΗΠΑ, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει ανάγκη για μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, που θα επιτρέπει στα παιδιά να συνδέονται με τους ανθρώπους που αγαπούν, αλλά θα έχει και το επίπεδο ελέγχου που θέλουν οι γονείς για να νιώθουν ασφαλής.

Για να δώσουμε στα παιδιά και τους γονείς μια διασκεδαστική και ασφαλέστερη λύση, δημιουργήσαμε το Messenger Kids, μια αυτόνομη εφαρμογή που τρέχει σε tablet ή smartphone για παιδιά, αλλά μπορεί να ελεγχθεί από το λογαριασμό του γονέα στο Facebook. Είτε πρόκειται για συνομιλία μέσω βίντεο, για να μιλήσουν με τους παππούδες, ή να έρθουν σε επαφή με τα ξαδέρφια που ζουν μακριά ή να αποστείλουν στη μαμά μια ζωγραφιά για να της πουν γεια ενώ εργάζεται ως αργά στο γραφείο, το Messenger Kids ανοίγει έναν νέο κόσμο στην online επικοινωνία με την οικογένεια. Αυτή η προεπισκόπηση είναι διαθέσιμη στο App Store για iPad, iPod touch και iPhone.»

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα εφαρμογή Facebook Messenger Kids στον παρακάτω σύνδεσμο.

Messenger Kids

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS