ΑρχικήinetΤο Google Datally είναι μια εφαρμογή για την διαχείριση των δεδομένων σας

Το Google Datally είναι μια εφαρμογή για την διαχείριση των δεδομένων σας

Η Google θέλει να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα δεδομένα σας.

GoogleΗ εταιρεία ξεκίνησε το Datally, μια δωρεάν εφαρμογή για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να περιορίσετε τη χρήση των δεδομένων σας. Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε χρήστες στην Ινδία και τη Νοτιοανατολική Ασία, όπου είναι συνηθισμένο να χρησιμοποιούν προπληρωμένες κάρτες SIM με περιορισμένο αριθμό δεδομένων.

Αυτήν τη στιγμή είναι δωρεάν στο Google Play Store και είναι διαθέσιμη για όλες τις συσκευές Android. Σας παρουσιάζει γραφήματα για το πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε σε ημερήσια, μηνιαία ή εβδομαδιαία βάση. Θα δείτε επίσης ποιες από τις εφαρμογές σας έχουν χρησιμοποιήσει τα περισσότερα δεδομένα, τόσο πρόσφατα όσο και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης την «Εξοικονόμηση δεδομένων», μια λειτουργία που εμποδίζει τις εφαρμογές να χρησιμοποιούν δεδομένα στο παρασκήνιο. Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Εξοικονόμηση δεδομένων, θα εμφανιστεί ένα στρογγυλό πλαίσιο στα δεξιά της οθόνης σας σε οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείτε. Το πλαίσιο θα σας ενημερώσει, σε πραγματικό χρόνο, για το πόσα δεδομένα χρησιμοποιεί η εφαρμογή. Πατώντας πάνω της σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να αποκλείσετε την εφαρμογή από τη χρήση δεδομένων.

Και για το συμφέρον της αποθήκευσης των δεδομένων σας, η Datally θα σας ειδοποιήσει όταν είστε κοντά σε κάποιο δημόσιο wifi και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε σε αυτά.

Αυτή η εφαρμογή θα μπορούσε να εξαλείψει πολύ το άγχος, όχι μόνο για όσους έχουν προπληρωμένες κάρτες SIM, αλλά και για όσους έχουν περιορισμένο σχέδιο δεδομένων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS