ΑρχικήinetΗ Huawei αντιγράφει το ID της Apple και το Animoji

Η Huawei αντιγράφει το ID της Apple και το Animoji

Η Huawei το έχει κάνει συνήθεια να συζητάει τις τελευταίες τεχνολογίες της Apple στις συνεντεύξεις τύπου της και, πρόσφατα, η εταιρεία αποκάλυψε δύο τεχνολογίες που θεωρούν ότι είναι πολύ καλύτερες από αυτές του iPhone X.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Τύπου για το Honor V10 phablet στην Κίνα, τα στελέχη της εταιρίας παρείχαν στους συμμετέχοντες μια ματιά στα χαρακτηριστικά ενός μελλοντικού μοντέλου τηλεφώνου Android, αποκαλύπτοντας ότι σχεδιάζει να αναπτύξει όχι μόνο ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου παρόμοιο με το Face ID, αλλά επίσης κινούμενα emoji βασισμένα σε αυτή την τεχνολογία που ουσιαστικά θα είναι ένας κλώνος του Animoji της Apple.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Huawei αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά της θα είναι ουσιαστικά καλύτερα από την Apple, τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από πλευράς χρηστικότητας.

Για παράδειγμα, το σύστημα αναγνώρισης προσώπου που αναπτύχθηκε από την Huawei, η οποία σε αυτό το σημείο δεν το έχει ονομάσει ακόμη επειδή είναι ακόμα στις πρώτες της μέρες, θα χρησιμοποιήσει αναβαθμισμένες μονάδες ικανές να ανιχνεύσουν τουλάχιστον 300.000 σημεία σε 10 δευτερόλεπτα. Το iPhone της Apple X κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά μόνο με 30.000 σημεία που χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν μια τρισδιάστατη εικόνα του προσώπου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Huawei λέει ότι η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της θα είναι πολύ πιο ακριβής και ασφαλής.

Επιπλέον, η Huawei λέει ότι θα το κάνει τόσο γρήγορα όσο οι σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε η συσκευή θα ξεκλειδώνεται σε μόλις 400 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ένας κλώνος Animoji που χρησιμοποιεί το εν λόγω σύστημα αναγνώρισης προσώπου. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που λείπει από το iPhone X για τώρα, αλλά το οποίο η Huawei προφανώς θεωρεί ως σημαντικό επίτευγμα που θα βοηθήσει την εταιρεία να νικήσει την Apple στην αγορά των smartphone.

Οι παρατηρητές της βιομηχανίας πιθανόν θυμούνται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Huawei αντιγράφει την αντίπαλη Apple, και πιο πρόσφατα υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει ένα σύστημα διπλής κάμερας στο Mate 10 που θα καθιστούσε το iPhone 7/8 Plus ξεπερασμένο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS