ΑρχικήinetΗ Apple θα μπορούσε να λανσάρει το iPhone XI S Plus με...

Η Apple θα μπορούσε να λανσάρει το iPhone XI S Plus με οθόνη 6.5 ιντσών

Έχουμε ήδη ακούσει φήμες ότι η Apple θα μπορούσε να λανσάρει ένα μεγαλύτερο iPhone X το επόμενο έτος και μια νέα πρόβλεψη από τον Chuljoong Kim της Jefferies & Co. αναφέρει ένα μοντέλο με οθόνη 6,5 ιντσών.

iPhone

Ο αναλυτής αναφέρει ότι αυτό αναμένεται να συμβεί έως το 2020 με ένα μοντέλο που θα αναφέρεται ως iPhοne XI S, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την τεχνολογία OLED τεχνολογίας για εταιρείες όπως η LG Electronics που ήδη συνεργάζεται με την Apple.

Η οθόνη OLED στο iPhone X κατασκευάζεται από τη Samsung, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι η Apple προσπαθεί να μειώσει την εξάρτησή της από την εταιρία της Νότιας Κορέας και σχεδιάζει σημαντικές επενδύσεις σε μια δυνατότητα της LG που θα κατασκευάζει αποκλειστικά οθόνες iPhone.

Ο Kim ισχυρίζεται ότι το iPhone 6.5 ιντσών θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο 180 πάνελ ανά φύλλο, σε σύγκριση με τα 230 πάνελ στην περίπτωση του iPhone X, δημιουργώντας νέες προκλήσεις στους προμηθευτές.

Η εμφάνιση του iPhone X είναι ιδιαίτερα προβληματική λόγω της περίπλοκης φύσης και της εγκοπής στην κορυφή της οθόνης, με την Apple να δηλώνει ότι θα ξεκινήσει μαζική παραγωγή αργότερα από ό,τι προγραμματίστηκε λόγω ιδιαίτερων αγώνων με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (ο οποίος τελικά αφαιρέθηκε τελείως).

Επιπλέον, ο αναλυτής αναφέρει ότι οι επενδύσεις σε αναδιπλούμενες οθόνες OLED θα συνεχιστούν και το 2019 θα φέρει τα πρώτα μοντέλα στην αγορά αφού οι περισσότεροι κατασκευαστές θα αρχίσουν να πειραματίζονται με διάφορα σχέδια το επόμενο έτος.

Εάν η Apple μείνει με την υπάρχουσα στρατηγική ονοματοδοσίας για το iPhone X, το 2018 θα μας φέρει το iPhοne X S, ενώ το επόμενο έτος η εταιρεία θα μπορούσε να εισαγάγει το iPhone XI. Εάν η πρόβλεψη του Κιμ είναι ακριβής, το iPhοne XI S θα πρέπει να προσγειωθεί το 2020, ευθυγραμμίζοντας την υπόλοιπη πρόβλεψη.

Η Apple αναμένεται να λανσάρει τρία μοντέλα iPhοne το επόμενο έτος, όλα αυτά με το σύστημα αναγνωρίσεως προσώπου Face ID, αλλά τουλάχιστον ένα φημολογείται ότι θα μείνει με τεχνολογία LCD για χαμηλότερη τιμή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS