ΑρχικήinetWindows 10 Redstone 4: Έρχονται με νέο Game Bar με βελτιωμένο UI

Windows 10 Redstone 4: Έρχονται με νέο Game Bar με βελτιωμένο UI

Η Microsoft έχει ήδη ξεκινήσει την ανάπτυξη των Windows 10 Redstone 4 και ένα από τα χαρακτηριστικά που η εταιρεία πειραματίζεται τώρα είναι ένα εκλεπτυσμένο Game Bar με βελτιώσεις του Fluent Design UI.

Ένα στιγμιότυπο οθόνης που δημοσιεύτηκε από τον Thurrott αποκαλύπτει ότι το Game Bar διαθέτει σχεδιαστικά εφέ που είναι επί του παρόντος διαθέσιμα σε ορισμένες εφαρμογές της UWP όπως το ακρυλικό, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δουν τι είναι πίσω από το UI. Windows 10 Redstone 4

Το εφέ διαφάνειας σίγουρα φαίνεται καλό και η γραμμή παιχνιδιών έρχεται τόσο με light όσο και με dark modes όπως και η πλειοψηφία UWP που βρίσκονται επί του παρόντος στα Windows 10 και έχουν αναπτυχθεί από τη Microsoft.

Υπάρχουν επίσης νέα κινούμενα σχέδια, καθώς και επιλογές ρολογιού και broadcast που εμφανίζονται μόνο ως κουμπιά εναλλαγής ή διακόπτες. Επιπλέον, η νέα γραμμή παιχνιδιών έρχεται με συντομεύσεις στο προφίλ του Xbox Live, στο προφίλ του Mixer, στο φάκελο εγγραφών και στις ρυθμίσεις.

Ενώ η σχεδίαση αυτή βρίσκεται ακόμη στις αρχές της, μπορεί να σταθεροποιηθεί ουσιαστικά πριν από την ενημέρωση του Redstone 4 η οποία ξεκινά την άνοιξη του επόμενου έτους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft έχει δεσμευτεί για δύο διαφορετικές κυκλοφορίες των Windows 10 κάθε χρόνο, με την ανάπτυξη να ολοκληρώνεται τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο, αντίστοιχα.

Το Fluent Design αντιπροσωπεύει τον κύριο σχεδιασμό της Microsoft για τα Windows 10 και κάποια συγκεκριμένα στοιχεία έχουν ήδη εγκατασταθεί σε εφαρμογές συμπεριλαμβανομένου του εν λόγω ακρυλικού οπτικού εφέ.

Υπάρχουν επίσης νέα κινούμενα σχέδια και άλλες οπτικές βελτιώσεις που θα είναι έτοιμες στην ενημερωμένη έκδοση του Windows 10 Redstone 4 και οι insiders  πιθανότατα να αποκτήσουν έγκαιρη πρόσβαση σε αυτές μέσω preview builds τους επόμενους μήνες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS