ΑρχικήinetΗ Apple σχεδιάζει να λανσάρει έναν ανταγωνιστή του Netflix την επόμενη χρονιά

Η Apple σχεδιάζει να λανσάρει έναν ανταγωνιστή του Netflix την επόμενη χρονιά

Παρόλο που μπορεί να δουλεύει σε νέες εκδόσεις iPhone, φορητά και ακόμα και έξυπνα γυαλιά, η Apple δεν είναι μόνο τις συσκευές τα τελευταία χρόνια, ενώ η εταιρεία επενδύει επίσης σε πολλές νέες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να δουν το φως της ημέρας τα επόμενα χρόνια.

Ένας από τους πρώτους που θα πάρει το πράσινο φως θα μπορούσε να είναι μια υπηρεσία συνδρομής βίντεο που θα συναγωνιζόταν με το Netflix, με έναν αναλυτή να προβάλλει ότι η Apple θα την αποκαλύψει κατά τη διάρκεια του 2018.

Ο Paolo Pescatore, αντιπρόεδρος πολυμέσων και μέσων ενημέρωσης στο CCS Insight, δήλωσε στο CNBC ότι η νέα υπηρεσία βίντεο της Apple θα επικεντρωθεί κυρίως στο πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει, αν και η ιστορία έχει δείξει ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο ακούγεται.

Οι προηγούμενες τηλεοπτικές εκπομπές της Apple, Planet of the Apps και Carpool Karaoke: το The Series κάθε άλλο παρά από πετυχημένο ήταν, αλλά η Apple φαίνεται να αναζητά περισσότερο παρόμοιο περιεχόμενο για μια πιθανή συνδρομητική υπηρεσία βίντεο. Πιο πρόσφατα, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα τηλεοπτική δραματική σειρά με την Jennifer Aniston και τον Reese Witherspoon.

“Ο καθένας προσπαθεί να μπει στην περιοχή του βίντεο. Όταν κοιτάζετε την Apple, έχει μια πολύ ισχυρή προσφορά hardware και το services business της είναι στην πορεία “, ανέφερε ο αναλυτής. “Το πραγματικό πεδίο μάχης βρίσκεται στην περιοχή του original content, και η Apple θα ήταν πολύ κατάλληλη στο να προσφέρει πρωτότυπο περιεχόμενο”, συνέχισε ο Pescatore.

Το να γίνει αντίπαλος του Netflix δεν είναι κάτι που η Apple μπορεί να κάνει μια μέρα στην άλλη, φαίνεται όμως σαν ένας στόχος που η εταιρεία θα προσπαθήσει.

Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες επίσημες πληροφορίες σχετικά με ένα τέτοιο έργο, αλλά περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε σύντομα αν η Apple ενδιαφέρεται να λανσάρει έναν ανταγωνιστή του Netflix.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS