Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
infosec

Η ενημέρωση του For Honor διορθώνει πολλά σφάλματα του παιχνιδιού

Την Τετάρτη, η Ubisoft κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του For Honor update - 2.05. Οι πληροφορίες για το patch, αποκαλύπτουν...
Read More
infosec

Microsoft: Το Patch ασφαλείας της Τρίτης, για το Φεβρουάριο του 2019

Η Microsoft εξέδωσε την Τρίτη μια σειρά από ενημερώσεις για τη διόρθωση τουλάχιστον 70 διαφορετικών ευπαθειών ασφαλείας σε Windows και λογισμικό....
Read More
Latest Posts

Η Apple εργάζεται για ένα «ασύρματο μέλλον» εξαγοράζοντας την PowerbyProxi

Με την εισαγωγή της ασύρματης φόρτισης για τα πιο πρόσφατα iPhones, είναι απόλυτα λογικό που η Apple προσπαθεί να αναπτύξει το δικό της υλικό.

Apple

Για το λόγο αυτό, αγόρασε την εταιρεία ασύρματης φόρτισης της Νέας Ζηλανδίας PowerbyProxi για ένα ποσό που δεν αποκαλύφθηκε, σύμφωνα με έκθεση της Stuff την Τετάρτη.

Ο Dan Riccio της Apple, ανώτερος αντιπρόεδρος της μηχανικής υλικοτεχνικής υποστήριξης, επιβεβαίωσε την εξαγορά στο news point και είπε ότι η ομάδα θα είναι «μια μεγάλη προσθήκη, καθώς η εταιρεία εργάζεται για να δημιουργήσει ένα ασύρματο μέλλον».

«Θέλουμε να προσφέρουμε πραγματικά αβίαστη φόρτιση σε περισσότερες περιοχές και περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Η PowerbyProxi ιδρύθηκε το 2007 από τον επιχειρηματία Fady Mishriki ως ένα απόσπασμα από την έρευνα του Πανεπιστημίου του Auckland για την ασύρματη ενέργεια. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, ο Mishriki ήταν αρκετά ενθουσιασμένος που συμμετείχε στην Apple.

«Υπάρχει τεράστια ευθυγράμμιση με τις αξίες μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε την ανάπτυξή μας στο Auckland και συμβάλλουμε στη μεγάλη καινοτομία στην ασύρματη φόρτιση που έρχεται από τη Νέα Ζηλανδία», δήλωσε.

Η ανακοίνωση έρχεται από την Apple μετά από μια σειρά από μεγάλα βήματα προς την ασύρματη φόρτιση φέτος. Τον Σεπτέμβριο, η Apple αποκάλυψε τον δικό της ασύρματο φορτιστή πολλαπλών συσκευών, το Airpower, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για το ασύρματο πρότυπο Qi.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς η PowerbyProxi θα βοηθήσει την Apple να προωθήσει την ασύρματη φόρτιση, αλλά η εταιρεία παράγει μια σειρά συστημάτων υψηλότερων watt – ενδεχομένως ανοίγοντας την πόρτα ασύρματης φόρτισης μεγαλύτερων συσκευών όπως τα MacBooks.

Η PowerbyProxi κατέχει επίσης διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχετικά με ηλεκτρικά οχήματα, τα οποία θα μπορούσαν απλώς να ευθυγραμμιστούν με τις φανερότερες φιλοδοξίες της Apple για αυτοκινητιστική οδήγηση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *