ΑρχικήinetΗ Google εγκαινιάζει το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της

Η Google εγκαινιάζει το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της

Η Google πρόκειται σύντομα να σας διευκολύνει να κάνετε τα ψώνια σας online, με το νέο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών της.

 πληρωμώνΤο νέο σύστημα πληρωμών Pay with Google της εταιρείας αναζήτησης, σάς επιτρέπει να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα από μια μεγάλη ποικιλία ιστότοπων. Σκεφτείτε το PayPal, αλλά να τροφοδοτείται από την Google.

Αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android ή πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν από τους συμμετέχοντες προμηθευτές, δεν θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας – η Google θα αποστείλει απλά αυτόματα τα στοιχεία χρέωσης στον προμηθευτή.

Κατά την κυκλοφορία του, το Pay with Google λειτουργεί με δεκαπέντε σημαντικές εφαρμογές, όπως τις Yelp, Eat24, Kayak και Postmates, με τις Airbnb, Papa John’s και StubHub να έρχονται σύντομα. Η Google συνεργάζεται επίσης με παρόχους πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των Stripe και Braintree, για να διευκολύνει τους προγραμματιστές που χρησιμοποιούν ήδη αυτές τις υπηρεσίες να συνεργάζονται επίσης με την υπηρεσία Pay with Google.

Το χαρακτηριστικό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο, όπου η Google ανέφερε επίσης ότι θα είναι συμβατή και θα βοηθήσει στην προώθηση προγραμμάτων αφοσίωσης πελατών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS