ΑρχικήinetΗ Apple προωθεί μία νέα ενημέρωση για το WatchOS

Η Apple προωθεί μία νέα ενημέρωση για το WatchOS

Η Apple πρόσθεσε τη σύνδεση LTE στο Apple Watch με τo νέο Series 3 φέτος, αλλά η ανάπτυξη του χαρακτηριστικού δεν αποδείχτηκε τελικά μια ομαλή διαδικασία.

Μια κριτική από το The Verge παραπονέθηκε για προβλήματα συνδεσιμότητας με την υπηρεσία LTE του ρολογιού, καθώς η συγγραφέας Lauren Goode δυσκολεύτηκε πολύ να λάβει οποιοδήποτε σήμα με το ρολόι, όταν άφησε το κινητό της στο σπίτι. Ωστόσο όμως δεν έχουν παραπονεθεί πολλά άτομα σχετικά με τη συνδεσιμότητα LTE της συσκευής. Η Apple κινήθηκε γρήγορα για να σχολιάσει την καταγγελία, αναγνωρίζοντας ότι υπήρχε πρόβλημα με το λογισμικό του ρολογιού και υποσχέθηκε μια επιδιόρθωση στο μέλλον.

Η λύση είναι εδώ: Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού, το watchOS 4.0.1, που υπόσχεται να επιδιορθώσει το εν λόγω πρόβλημα στην LTE συνδεσιμότητα.

Η περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος αναφέρει ότι επιδιορθώνει το σφάλμα που προκαλεί το πρόβλημα μετάδοσης, το οποίο συμβαίνει όταν το ρολόι προσπαθεί να συνδεθεί με μη εξουσιοδοτημένα δημόσια δίκτυα Wi-Fi στην εμβέλειά του.

Αντί να μην συνδέεται πεισματικά με τα δημόσια Wi-Fi, το ρολόι θα πρέπει να συνδεθεί αυστηρά στα δίκτυα LTE και σε ασφαλή, αναγνωρισμένα δίκτυα Wi-Fi όταν είναι ανοιχτό από ένα iPhone.

Η Apple ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα LTE υπήρξε σε ορισμένες μόνο “σπάνιες περιπτώσεις”, αλλά έχει εκδώσει ένα patch γι αυτό. Εάν διαθέτετε ένα smartwatch Series 3, μπορείτε να κάνετε λήψη της νέας ενημερωμένης έκδοσης από το Watch App, για κάθε περίπτωση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS