ΑρχικήinetProject Neptune, ένα υποβρύχιο αξίας 4 εκατομμυρίων $ της Aston Martin

Project Neptune, ένα υποβρύχιο αξίας 4 εκατομμυρίων $ της Aston Martin

Project Neptune: Οι Triton και Aston Martin αποκαλύπτουν το περιορισμένης έκδοσης υποβρύχιο τους, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων

υποβρύχιο

Ενώ αρκετές εταιρείες όπως η Dyson, η Google και το Facebook ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων Aston Martin, συνεργάστηκε με την Triton Submarine για να κατασκευάσει ένα επαναστατικό υποβρύχιο με λεπτό σχεδιασμό, με την κωδική ονομασία Project Neptune. Το μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα Low Profile (LP) της Triton, μια ελαφριά και μικρή καταδυτική μηχανή τριών ατόμων που σχεδιάστηκε για μεγάλα γιοτ.

Η Triton ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή υποβρύχιων οχημάτων όπως καταδυτικές μηχανές και υποβρύχια, για ερευνητικούς σκοπούς, εξερευνήσεις και μεγάλα γιοτ. Ενώ η Aston Martin είναι ειδική στο να κατασκευάζει υπερ-αυτοκίνητα. Η Aston Martin Consulting, μια πτέρυγα της Aston Martin Holdings Ltd., ασχολείται με το σχεδιασμό ειδών πολυτελείας στην κατηγορία μη αυτοκινήτων.

Ο μονόχρωμος σχεδιασμός των υποβρυχίων στον αμυντικό τομέα, καθώς και ο μονότονος σχεδιασμός τους, παρέμεινε αμετάβλητος για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Αντιθέτως, το νέο υποβρύχιο της Aston Martin έχει αλλάξει την αντίληψη για το σχεδιασμό και την ομορφιά, ακόμη και για τα υποβρύχια. Η ημερομηνία έναρξης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο, αυτό το υποβρύχιο πρόκειται να είναι μια αποκλειστικά περιορισμένη έκδοση, καθώς λίγες δεκάδες από αυτό θα κατασκευαστούν το χρόνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS