ΑρχικήinetΤο Kano Computer Kit Complete κυκλοφορεί για 250$

Το Kano Computer Kit Complete κυκλοφορεί για 250$

Ο κατασκευαστής Kano του Computer Kit έχει αποκαλύψει το τελευταίο του πακέτο με τη μορφή του Kano Computer Kit Complete, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία στην τιμή των  £ 230 ή $ 250 και θα ξεκινήσει να στέλνεται στους πελάτες από τις 20 Νοεμβρίου 2017.

Computer

Βασισμένο στο προηγούμενο πρότυπο Computer Kit, το πιο πρόσφατο πακέτο περιλαμβάνει μια ειδική οθόνη υψηλής ευκρίνειας, μπαταρία, μικρόφωνο και αισθητήρα ήχου, καθώς και το εκπληκτικό Raspberry Pi 3 και πάνω από 150 ώρες περιεχομένου που περιλαμβάνει σεμινάρια και projects.

Ο κατασκευαστής Kano εξηγεί περισσότερα:

«Όταν δημιουργείτε τον δικό σας υπολογιστή Kano, έχετε έναν πραγματικό υπολογιστή, που τροφοδοτείται από το Raspberry Pi 3 και το Kano OS. Παίρνετε όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα που χρειάζεστε. Παίρνετε ένα ισχυρό εργαλείο εκμάθησης κωδικοποίησης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εξασκεί τις δυνατότητες και να απελευθερώνει τη δημιουργικότητα. Ανοίξτε το πακέτο, βγάλτε έξω τα κομμάτια, τα κουμπιά και τις πλακέτες. Ακολουθήστε το εγχειρίδιο, σελίδα προς σελίδα. Κατασκευάστε τον υπολογιστή σας, ακριβώς όπως θα κατασκευάζατε ένα Lego. Δεν απαιτείται τεχνική μαγεία.

Από τους αρχάριους ως τους πιο ειδικούς, όλοι μπορούν να μάθουν να κωδικοποιούν. Αναλάβετε τις προκλήσεις κωδικοποίησης βήμα προς βήμα: πληκτρολογήστε τον κώδικα, σύρετε απλά κομμάτια, καθοδηγούμενοι από τον υπολογιστή σας! Μάθετε Python, JavaScript και Unix. Κατανοήστε τις επαναλήψεις ή βρόγχους, τις μεταβλητές και τη λογική. Κερδίστε XP και μετάλλια καθώς ανεβαίνετε επίπεδο.»

Όλες τις λεπτομέρειες θα τις βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Kano ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

Kano

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS