ΑρχικήinetBlackBerry KEYone Black Edition στην IFA

BlackBerry KEYone Black Edition στην IFA

Σήμερα, στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, η TCL ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα του BlackBerry KEYone Black Edition μια συσκευή με μετρίως αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Το BlackBerry KEYone Black Edition διαθέτει μια μέτρια εμφάνιση, με μνήμη RAM αυξημένη από τα 3GB στα 4GB, και ο αποθηκευτικός χώρος από τα 32GB έφτασε τα 64GB. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι τα ίδια.BlackBerry KEYone Black Edition

Αν και η συσκευή δεν διαθέτει κάτι που την κατατάσσει στις high end, είναι αναμφισβήτητα όμορφη. Να αναφέρουμε ότι όπως φαίνεται το Black Edition έχει ήδη πωληθεί στην Ινδία (εδώ και αρκετούς μήνες). Αξίζει να σημειωθεί ότι η ινδική έκδοση δεν κατασκευάστηκε από την TCL, αλλά από έναν τοπικό κατασκευαστή που ονομάζεται Optiemus.
Η έκδοση Optiemus που κυκλοφορεί εδώ και μήνες στην Ινδία, υποστηρίζει διπλές κάρτες SIM, ενώ η παγκόσμια έκδοση δεν το κάνει.

Το keyONE είναι μια ωραία συσκευή και το γεγονός ότι η TCL (η εταιρεία πίσω από την BlackBerry) κυκλοφορεί μια ειδική έκδοση είναι μια άλλη ένδειξη ότι υπάρχει ζωή ακόμα στο εμπορικό σήμα BlackBerry, καθώς και η διάθεση να παρουσιάσουν νέα πράγματα.

Φυσικά οι φίλοι της εταιρείας, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να δουν και την έκπληξη.

Αν απογοητευτήκατε με τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να περιμένετε την επόμενη συσκευή BlackBerry με Android. Δεν έχει ονομαστεί ακόμα, αλλά η TCL αναφέρει ότι θα διαθέτει μια οθόνη αφής, (χωρίς πληκτρολόγιο) κάτι που έχει νόημα αν παρατηρήσει κανείς την τάση της αγοράς.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε το KEYone Black Edition, μπορείτε να το επιλέξετε από το εξωτερικό, καθώς το κινητό θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τον Καναδά, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία από €649/£549/$799 CAD/2.299 AED/79.800 JPY αντίστοιχα.

Η TCL αναφέρει επίσης ότι θα διαθέσει το Black Edition και σε άλλες ασιατικές, ευρωπαϊκές και λατινοαμερικανικές αγορές αργότερα φέτος, αν και δεν διευκρίνισε ποιες.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS