ΑρχικήinetiPhone 8: Οι OLED οθόνες κατασκευάζονται από την Samsung και την LG

iPhone 8: Οι OLED οθόνες κατασκευάζονται από την Samsung και την LG

Είναι πλέον επίσημο: Τα iPhones επόμενης γενιάς τα οποία αναμένεται να ξεκινήσουν με το iPhone 8 θα διαθέτουν OLED οθόνες τις οποίες θα κατασκευάζουν από κοινού, η Samsung με την LG.iPhone 8
 Ο γνωστός αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo της KGI Securities, δήλωσε ότι η LG θα αποτελέσει σημαντικό προμηθευτή OLED οθονών για τον επόμενο χρόνο.
Ο λόγος συνεργασίας των δύο κολοσσών είναι τα σημαντικά προβλήματα αποθεμάτων που αντιμετώπισε η Apple το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να πιστεύει ότι η σύμβαση με την LG είναι ο τρόπος αποφυγής παρόμοιων ζητημάτων στο μέλλον.
Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής η Samsung ήταν ο μοναδικός κατασκευαστής OLED οθονών για το νέο iPhone 8 που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο. Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας καθώς τα προβλήματα έλλειψης προμηθειών απασχόλησαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα την Apple.
Ο Ming-Chi Kuo εξηγεί ότι η Apple έχει δικαίωμα να συνεργαστεί με ένα ευρύτερο κύκλο προμηθευτών, όπως η LG, που μπορούν να συμβάλλουν στη καλύτερη και ταχύτερη κατασκευή των νέων συσκευών.
Η Samsung ως ο μοναδικός προμηθευτής OLED οθονών για το iPhone 8 ήταν υπεύθυνη για την front-end και back-end  κατασκευή. Η LG θα μπορούσε να εισάγει ένα παρόμοιο μοντέλο παραγωγής. Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η LG είναι εξειδικευμένη στην front-end διαδικασία οπότε αν η Apple συνεργαστεί και με μια εταιρεία εξειδικευμένη στην back-end παραγωγή, ο ρυθμός κατασκευής των οθονών αλλά και η ποιότητα τους θα βελτιωθούν σε μεγάλο βαθμό.
Η LG, σύμφωνα με πηγές, έχει ήδη λάβει χρηματοδότηση από την Apple για την έναρξη παραγωγής οθονών από τις αρχές του 2018. Επιπλέον, η LG με την σειρά της συνεργάζεται και με άλλες κατασκευαστικές εταιρείες όπως την GIS για βελτιωμένη πλαστικοποίηση, αλλά και την Foxconn για σωστότερη κατασκευή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS