ΑρχικήbusinessHuawei: Θα «καταστρέψουμε» το iPhone 8

Huawei: Θα «καταστρέψουμε» το iPhone 8

H Huawei στοχεύει πολύ υψηλά με τα νέα της smartphones και κρίνοντας από το πόσο γρήγορα αναδείχθηκε στην τρίτη κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, η Samsung και η Apple έχουν τώρα κάθε λόγο να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις των κινέζων ανταγωνιστών τους.

Huawei

Η Cupertino, ειδικότερα, φαίνεται πως έχει τεθεί στο στόχαστρο της Ηuawei, καθώς η εταιρεία φιλοδοξεί πως το επερχόμενο Huawei Mate 10 θα “καταστρέψει” οριστικά το iPhone 8, παρά τις τεράστιες αναβαθμίσεις που φέρεται να σχεδιάζει η Apple για τη ναυαρχίδα της.

Μιλώντας στο Bloomberg, ο CEO της Huawei, Richard Yu, εξήγησε ότι η εταιρεία ολοκληρώνει τώρα το νέο Mate 10 και τα χαρακτηριστικά που θα εισάγει θα κάνουν τους πάντες να ξεχάσουν το iPhone 8.

“Θα έχουμε ένα ακόμη ισχυρότερο προϊόν: Το Mate 10, το οποίο έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, full screen οθόνη, καλύτερες δυνατότητες φωτογράφησης, ταχύτερη εναλλαγή μεταξύ οθονών και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που θα μας βοηθήσουν να ανταγωνιστούμε την Apple”, δήλωσε.

Παρότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως οι φήμες, το Huawei Mate 10 αναμένεται να έρθει με οθόνη 6 ιντσών και να τροφοδοτείται από το chipset της εταιρίας, Kirin 970, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα ενσωματώνει οκταπύρηνη CPU και δωδεκαπύρηνη GPU. Η συσκευή είναι πολύ πιθανό επίσης να διαθέτει ένα σύστημα διπλής κάμερας, καθώς και μια bezel-less προσέγγιση οθόνης, παρόμοια με αυτή του Samsung Galaxy S8 και πιθανώς του iPhone 8.

Η κυριαρχία της Ηuawei στην βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας και η υπέρβαση της Apple και της Samsung είναι ένας στόχος που η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει από το 2016 και όπως φαίνεται αποτελεί προτεραιότητα γι’ αυτή.

Με την κυκλοφορία του επερχόμενου Mate 10 η Huawei ευελπιστεί να αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις της, σε επίπεδο που θα της επιτρέψει μάλιστα να ξεπεράσει και την Apple. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, η Huawei σημείωσε αύξηση των εσόδων της κατά 15%, με τα κέρδη της να αγγίζουν τα 42 δισ. δολάρια.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS