ΑρχικήinetWindows 10 Fall Creators Update Build 16237

Windows 10 Fall Creators Update Build 16237

Windows 10 Fall Creators Update Build 16237: Η Microsoft κυκλοφόρησε άλλο ένα build του Windows 10 Fall Creators Update, με πάρα πολλές βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Το Windows 10 Build 16237 φέρνει νέες λειτουργίες στον Microsoft Edge, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης των Windows 10, αλλά και  βελτιώσεις σε Windows Shell, Input, gaming, Task Manager, Hyper-V και πολλά άλλα.Windows 10

Η ανάπτυξη του Microsoft Edge φαίνεται να συνεχίζεται σε αυτήν την έκδοση. Η Microsoft πρόσθεσε δυνατότητα ανάγνωσης στον browser της που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ομιλίας σε ιστοσελίδες που την υποστηρίζουν, ή για αρχεία PDF που ανοίγουν στο πρόγραμμα περιήγησης.

Άλλες βελτιώσεις στον browser, περιλαμβάνουν μια νέα κινούμενη εικόνα για την προσθήκη αγαπημένων στο πρόγραμμα περιήγησης. Η εικόνα φυσικά προστέθηκε για να δείχνει που υπάρχουν τα αγαπημένα, κάτι που ίσως δεν είναι σαφές στις εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα.

Η νέα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω του Windows Update για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο κανάλι Fast Ring του προγράμματος Windows Insider.

Φυσικά δεν προτείνουμε την εγκατάσταση builds των Insiders σε PCs που χρησιμοποιείτε για την δουλειά σας.

Αν θέλετε να μάθετε παραπάνω δείτε την επίσημη ανακοίνωση.

Οι τολμηροί μπορούν να κατεβάσουν το ISO που τους ενδιαφέρει από το παρακάτω link:

https://cloud.mail.ru/public/8SPv/J5hsZ8Z3N

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS