ΑρχικήinetEvernote: Αντίο, Windows Phones! Άλλη μια εφαρμογή εκτός πλατφόρμας

Evernote: Αντίο, Windows Phones! Άλλη μια εφαρμογή εκτός πλατφόρμας

H Evernote αποφάσισε να εισέλθει στην όλο και αυξανόμενη λίστα με τους προγραμματιστές που εγκαταλείπουν τα Windows Phones καθώς η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταλείψει την πλατφόρμα και να επικεντρωθεί σε έργα που έχουν μέλλον όπως εκείνων του iOS και Android.

Η Evernote αιτιολόγησε την απόφαση της τονίζοντας ότι η εταιρεία θα πρέπει αν μείνει επικεντρωμένη στα κορυφαία έργα όπως Evernote Web, Evernote για Android, Windows, Mac και iPhone, iPad και iPod touch. Evernote

«Εστιάζοντας κάπου πολλές φορές σημαίνει να αφήνεις κάτι άλλο πίσω. Από τις 29 Ιουνίου 2017 θα διακόψουμε την υποστήριξη για BlackBerry και Windows Phones. Εάν χρησιμοποιείτε αυτή τη περίοδο το Εvernote στις συγκεκριμένες πλατφόρμες, μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αλλά να ξέρετε ότι δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες για λήψη ούτε θα λάβουν περαιτέρω ενημερώσεις.» αναφέρει χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Επομένως, ξεκινώντας από την Πέμπτη οι λήψεις του Εvernote θα σταματήσουν και η εφαρμογή δεν θα εμφανίζεται πλέον στις αναζητήσεις του Store. Όσοι την έχουν ήδη εγκατεστημένη στο κινητό τους θα μπορούν να την χρησιμοποιήσουν κανονικά αλλά δεδομένου ότι δεν θα προσφέρονται πλέον ενημερώσεις, θα χάσετε όλες τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις που συναντάμε στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Η Εvernote αναφέρει ότι ο καθένας μπορεί να συνεχίσει να έχει πρόσβαση σε σημειώσεις και σημειωματάρια μεταβαίνοντας σε μια υποστηριζόμενη πλατφόρμα μέσω ενός browser στην επιφάνεια εργασίας των Windows.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις για το Evernote  στα Windows Phones με πιο δημοφιλές, χωρίς αμφιβολία, το  OneNote της Microsoft που είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών.

Το OneNote βελτιώνεται με κάθε ενημέρωση οπότε μια πιθανή κατάργηση του από τα Windows Phones δεν συζητιέται καν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS