Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
infosec

Η Google προσπαθεί να προστατεύσει το password σας από hackers

Οι μαζικές παραβιάσεις των password είναι πάρα πολύ συνηθισμένες αυτές τις μέρες. Γι’ αυτό η Google προσπαθεί να επιδιορθώσει το...
Read More
infosec

Instagram: Bug επηρεάζει τους λογαριασμούς των Kylie Jenner, Ariana Grande και Selena Gomez

Bug στο Instagram κατέστησε τους λογαριασμούς της Kylie Jenner και των τραγουδιστριών Ariana Grande και Selena Gomez κατά 3 εκατομμύρια...
Read More
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Πώς ένα VPN βοηθά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας στο διαδίκτυο

Τον τελευταίο καιρό ακούγεται ότι εκατομμύρια κωδικοί πρόσβασης σε ιστοσελίδες παραβιάζονται ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι υπηρεσιών στο διαδίκτυο έχουν την...
Read More
Latest Posts

InnCable το computer μέσα σε ένα Ethernet καλώδιο

InnCable: Η InnSpire ανακοίνωσε το InnCable, το οποίο είναι ουσιαστικά ένας υπολογιστής Android ενσωματωμένος σε ένα καλώδιο Ethernet. Συνδέστε το ένα άκρο του σε μια θύρα Ethernet, και το άλλο σε μια τηλεόραση και θα έχετε έξυπνη τηλεόραση.

Όπως προτείνει το όνομα της συσκευής, το InnCable απευθύνεται σε ξενοδοχεία. Διαθέτει εξαιρετικά εύκολες ρυθμίσεις, δεν υπάρχει ανάγκη για κάποια αίθουσα εξυπηρετητών (servers) ή εξειδικευμένη διαχείριση IT. Ωστόσο, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της InnSpire, Martin Chevalley, αναφέρει ότι έχει πολλές άλλες πιθανές χρήσεις.
“Είναι ουσιαστικά ένα Android Box, και έτσι είναι δυνατή η χρήση του παντού, ακόμα και για κανονική οικιακή χρήση.”InnCable

“Θα αρχίσουμε να πωλούμε στα ξενοδοχεία, αλλά μιλάμε ήδη με τις εταιρείες B2C για την διάθεση μιας έκδοσης για τους καταναλωτές”.

Το τρέχον σύστημα του InnCable περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο λογισμικό με εφαρμογές ξενοδοχείων, που συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες πληροφόρησης και πωλήσεων ειδών στους πελάτες. Η InnSpire αναμένει από άλλους παρόχους, όπως την telcos, να αναπτύξουν εφαρμογές που θα προωθούν δικές τους υπηρεσίες.

Το InnCable λειτουργεί καλύτερα μέσω Ethernet και οι θύρες POE (Power Over Ethernet) είναι ιδανικές. Μπορεί επίσης να τροφοδοτεί την τηλεόραση μέσω της θύρας HDMI, αν και δεν το υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις. Εάν είναι απαραίτητο, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη παροχή ρεύματος και μια σύνδεση Wi-Fi, αν και αυτό δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. (Τα συστήματα Wi-Fi του ξενοδοχείου μπορεί να είναι υπερφορτωμένα για παράδειγμα.)

Η InnSpire αναφέρει στο δελτίο τύπου της ότι το InnCable βασίζεται στην ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία που κέρδισε το βραβείο καινοτομίας τεχνολογίας με το προϊόν HTNG [Hospitality Technology Next Generation] το 2014. Εκατομμύρια επισκέπτες ξενοδοχείων από τότε απολαμβάνουν ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης.

Το InnCable είναι ένας άλλος τρόπος παράδοσης του ίδιου συστήματος της InnSpire.

Το InnCable διαθέτει δύο θύρες USB και μια σειριακή θύρα RJ-12. Η InnSpire δεν έχει διαθέσει ακόμαι λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή ή τη μνήμη της συσκευής.

Η συσκευή παρουσιάζεται στη διάσκεψη HITEC στο Τορόντο του Καναδά (26-29 Ιουνίου). Η HITEC αναφέρει τον εαυτό της σαν την “μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας φιλοξενίας στον κόσμο”.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *